Модните блогъри завладяват света

Модните блогъри завладяват светаПрез годините става все по-очевидно, че вече не се налага да бъдеш дъщеря на Донатела Версаче или муза на Том Форд, за да си част от модния елит.
Възходът на модните блогъри стана още по-очевиден по време на модните седмици из целия свят.

След края на седмицата на модата в Милано, по-голямата част от материалите и снимките отразили събитието не бяха дело на модели и дизайнери, а на блогърите посетили събитието. Феновете, чакащи развълнувано отвън, неведнъж признаха, че нетърпеливо се оглеждат за среща с любимия си моден блогър, а не с някоя от известните модели на събитието. Извън тези доказателства, новите лица на светския елит спокойно могат да се похвалят със стотици хиляди последователи в интернет пространството.

Модните блогъри се превърнаха в най-влиятелните коментатори на световния стил. Освен, че са достъпни за хората и лесно могат да дадат някой и друг моден съвет на своите последователи, новите крале на модата често показват по-евтини и екстравагантни варианти на скъпите тоалети, създадени от най-добрите дизайнери.

Единственият недостатък на нашумелите блогъри е, че веднъж след като добият популярност, започват да получават най-различни дрехи от ревютата на дизайнерите, а последователите им отново не могат да се сдобият с гардероба на любимците си.

БГНЕС