Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014


Както екипът ни вече ви съобщи флоралните принтове са топ тенденция за Пролет-Лято 2014. Днес сме ви подбрали няколко стилни и елегатни предложения с прав, изчистен силует и актуални флорални мотиви, които биха били чудесно попълнение в гардероба на всяка дама за предстоящия топъл сезон:


Иновативната комфортна материя, правият силует и красивият принт дигитални цветя правят и двата тоалета изключително елегантни и същевременно свежи и закачливи.


Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014Тези красиви рокли на Daphne от луксозна плътна трикотажна материя с деликатно лодка деколте, ¾ ръкав и флорални мотиви са едновременно удобни и стилни.


Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014За по-официални поводи може да заложите на тази прекрасна черна рокля без ръкави от промазана дантела със сатенено бие, силует трапец и лодка деколте.


Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014Ако предпочитате класическата комбинация от черно и бяло тази красива рокля от еластичен сатен с бордюрен принт на черни цветя върху зимно бял фон е отличен избор за Пролет-Лято 2014.


Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014Флорални мотиви и прав силует за Пролет-Лято 2014


Всички модели можете да откриете в електронния магазин на Daphne daphne.bg