Поглед в гардероба на Наоми Кембъл

Поглед в гардероба на Наоми КембълНаоми Кембъл споделя, че не е роб на дизайнерите и марките , дори си купува преоценени дрехи.

Гардеробът на Наоми изобилства от луксозни марки, но в същото време има и дрехи за по 10 долара. "Комфортът е първи принцип в избора на дрехи ", споделя тя.

"На работа цял ден съм с токчета и подходящи дрехи. Много е приятно да облечеш нещо по-обикновено. Обичам повечето марки. Не си купувам имена. Може да струва и 10 долара. Ако ми хареса, ще го купя. Зависи дали е удобно. Комфортът е много важен за мен. Когато работя, не нося много бижута, само кръст, гривна и жълт сапфир на лявата ръка", казва Наоми пред списание "Harper's Bazaar".

43-годишната красавица има дълъг списък от любими дизайнери и смята, че не й отнема много време, за да направи най-добрите попадения за гардероба си.

"Не ми отнема много време да се облека. Бърза съм. Когато отивам в телевизията, обличам дънки с равни обувки. Любимите ми марки са Алекзандър Маккуин, Долче и Габана, Живанши, Луи Вюитон, Роберто Кавали, Версаче, Марк Джейкъбс ", казва тя.

Шоколадовата красавица сподели и как се грижи за кожата си - използва само натурални продукти без аромати и овлажнители.

"Под душа използвам бебешки сапун. Не обичам твърде ароматните душ гелове. Използвам и крем за околоочния контур. Овлажнявам кожата си постоянно. Използвам серуми за овлажняване. Смятам, че тежкият грим и силните овлажнители само запушват порите", казва Наоми.

БГНЕС