Сара Джесика Паркър с дебютна колекция обувки

Сара Джесика Паркър с дебютна колекция обувки Първата дизайнерска колекция на актрисата от "Сексът и градът" Сара Джесиак Паркър вече е факт. Изглежда Сара е получила повече от вдъхновение от своята влюбена в обувките героиня Кари Брадшоу.

В една от сериите на поредицата "Сексът и градът" Кари има удоволствието да носи чифт от най-известната марка обувки в света- Маноло Бланик. Брадшоу описва черните обувки с една каишка "Диана" като "Обувка- градски мит", когато ги вижда в редакцията на американския "Вог" в една от сериите на поредицата. Първоначално обувката е създадена от Маноло Бланик през 1994 г., но след като колекцията се разпродава, не е налична чак до 2009 г.

Сара Джесика, която работи с Маноло Бланик по колекцията си, нарича чифт обувки с подобен дизайн "Диана".

Обувките ще бъдат достъпни в американска верига магазини, която доставя и до България. Колекцията ще се появи по-късно през февруари и ние от fashion.bg няма да пропуснем да ви покажем неустоимите модели.

"Глупаво е, но мисля, че хората очакват именно това от мен заради Кари Брадшоу", споделя актрисата пред "Вог".

Това не е първият флирт на Брадшоу със света на дизайнерите. В продължение на година и половина тя е президент и творчески директор на Hаlston Heritage, но след редица промени се оттегли и сподели като причина: "бизнесът пое в посока, която не желая да следвам".

БГНЕС