Неподправен шик от VHK Fashion

Женственост, елегантност, неподправен шик и нотка закачливост предлага дизайнерката Веселка Крачунова с новата колекция на VHK Fashion за сезон есен-зима 2013/2014. Съчетанието от атрактивни цветове, изчистени кройки и фини материи е едно "намигване" към стила от 60-те и 70-те години на 20-ти век  в тон с актуалните модни тенденции.

Неподправен шик от VHK Fashion

В колекцията са използвани тъкани от памук, вълна и кашмир с лек примес на еластан, дантела и плетива. В моделите има виртуозна игра с принтовете, както и изключително интересни комбинации на материи като кашмир и дантела. Вечните бяло и черно присъстват в колекцията, допълнени с цветни акценти. Цветовете са на почит – жълто, лилаво, аквамарин, зелено, небесно синъо, циклама. Комбинацията от багри в отделните модели е грабваща! Наблегнато е и на копчетата като много важен детайл от дрехата – всички те са ръчно изработени и в лимитирани серии. Моделите от колекция есен-зима 2013/14 на модния бранд VHK Fashion също са лимитирани и бяха показани по време на ревю-спектакъла на „БГ модна икона 2013”.

Неподправен шик от VHK Fashion

Функционалността на дрехата, красотата, семплия и изчистен стил в комбинация с модерната визия са най-важните послания на модния бранд. Дрехите, създадени от дизайнерката Веселка Крачунова и екипът от професионалисти на Яна Конжагюлова, са предназначени за активните жени, които водят динамичен начин на живот и желаят да бъдат облечени модерно, удобно и елегантно за всеки повод!

Неподправен шик от VHK Fashion

Неподправен шик от VHK Fashion

Снимки:

1. – 5. Модели от колекция есен-зима 2013/2014 на VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова

Фото: © Иван Коловоз / От игла до конец

Неподправен шик от VHK Fashion