Коктейлни колекции рокли 2014 на
LA SPOSA и Holiday Sona


В град Варна бутик LA SPOSA се превърна в моден център, където всяка съвременна жена може да открие своята мечтана рокля или костюм за специален повод.

Наред с актуалните булчински колекции, в бутика вече са налични коктейлните колекции 2014 на марките LA SPOSA и Holiday Sona.


Коктейлни колекции рокли 2014 на LA SPOSA и Holiday Sona


Испанската марка LA SPOSA отново впечатлява със своите дълги рокли, изработени в пастелни тонове от ръчно бродирана дантела, фин тюл и ефирен шифон.


Коктейлни колекции рокли 2014 на LA SPOSA и Holiday Sona


А колекцията на Holiday Sona, която се разработва в собственото шивашко ателие, е насочена основно към абитуриентите. Снимки на колекцията можете да видите тук.

Най-новото попълнение е колекцията от официални рокли на испанската дизайнерка Sonia Peña. Като ексклузивен представител за България, бутик LA SPOSA ще представи пълната колекция на марката, която е с над 35 годишна история и се предлага в 1 100 магазина в цял свят.

Успехът на Sonia Peña се дължи на перфектните кройки, качествени материали и удобство на дрехите. Те се предлагат в няколко части, комбинации от рокля и болерo или сако, в най-разнообразни размери и в актуалните за сезона цветове. В тази колекция преобладават нюансите екрю, злато, нежно прасковено и пепел от рози а също тъмно синьо и класическо черно.


Коктейлни колекции рокли 2014 на LA SPOSA и Holiday Sona


Неслучайно дамите от испанското кралско семейство са сред най-верните почитатели на марката. Роклите се отличават със своята елегантност, изисканост и многофункционалност - те могат да бъдат предпочетени както за бизнес среща, така и за коктейл, вечерно парти или сватба.