Заредете гардероба с кожени дрехи

Заредете гардероба с кожени дрехиКожата е много модерна този сезон, не само защото изглежда много секси, но и заради изключителната си гладкост. Британски модни експерти дават съвети на по-закръглените дами как да изглеждат добре в кожени дрехи.

Подчертайте извивките си с кожена рокля молив, която ще създаде представа за тънка талия и ще изглежда чудесно през целия парти сезон. Добавете към нея обувки на висок ток в светъл цвят и огърлица, за да довършите прекрасния си външен вид.

Жените, които харесват определена част от тялото си, могат да я подчертаят с нещо кожено. Ако харесвате краката си, насочете се към кожени къси панталони и чорапогащник или кожени дълги панталони. Но ако искате да изтъкнете горната част на тялото си, облечете се с кожена блуза в съчетание с огърлица и обеци.

Не се страхувайте да смесвате кожата с други материи като велур или естествен пух. Това ще ви помогне да разчупите дрехите си. Ако обаче харесвате кожа, но смятате, че няма да подхожда на фигурата ви, започнете с малки кожени елементи. Например кожените апликации изглеждат изключително шик върху туника, рокля или блуза.

БГНЕС