Модерните палта този сезон

Модерните палта този сезонЗимата вече наистина настъпни, а с това дойдоха и терзанията, свързани с намирането на палто, което едновременно да топли и да изглежда стилно.

Този сезон на мода са розовите палта, но не пренебрегвайте и другите цветове, съветват експертите. "Когато търсите онлайн розово палто за вас, опитайте се да не гледате всичко през розови очила, а обърнете внимание на стила, материята и нюансите. С огромното разнообразие на пазара има дрехи за всеки вкус, така че ако не сте префърцунено момиче, пробвайте палта с мъжки силует в наситено розово", съветва модният експерт Джема Картрайт.

Тя предлага няколко варианта за зимно палто. Момчешки палта – те прилепват добре на талията и бедрата и могат да са в различна дължина. Класическият им стил гарантира модерния им вид и през следващите сезони. Те изглеждат страхотно както с работно облекло, така и с прилепнали дънки и блуза в по-неофициален стил.

Широките палта са идеални за носене върху обемисти плетени дрехи или няколко ката дрехи. Можете да им добавите и колан, за да прилепват по-добре на талията. Макси палтата пък са с по-голяма дължина, стават за носене и от двата пола и обикновено прилягат на всякакви дрехи.

Модерните палта този сезонМодерните палта този сезон

Палтата – шушулка правят точно това – обвиват ви в комфортна, уютна прегръдка. Овалните палта са с яйцевидна форма и се наложиха напоследък като нов термин в модната индустрия. Те съчетават в себе си всичко споменато до момента, така че ако при обикалянето на магазините все още не сте открили точно това, което искате, пробвайте овално палто.

Модерните палта този сезонМодерните палта този сезон

БГНЕС

Снимки:

1. Палто на Marks&Spencer

2. Палто на DKNY

3. Палто на Louis Vuitton

4. Палто на Stella McCartney

5. Палто на Prabal Gurung