Новата колекция на ANDREWS - пътеводител за модерния мъж

Модният лейбъл залага на концепцията TOTAL LOOK за сезон Есен/Зима.

С повече от двадесет магазина за мъжка мода на територията на цялата страна Andrews/ наследява традиция в търговията с дрехи, датираща от 1991 година. Натрупаният богат опит води до започване на собствено производство през 1996 година. Днес под марката Andrews/ се предлагат пълна гама висококачествени облекла и аксесоари. Andrews/ носи духа на най-новите световни тенденции, следи за най-новите технологии и се развива с темпото на клиентите си. Всичко това се отразява не само върху дизайна, но и в магазините на Andrews/, където обучени специалист-консултанти помагат при изграждане на цялостната визия. В богатата гама на Andrews/ присъстват дрехи, подходящи както за през деня, така и за вечерта. Грижата за перфектната визия и удобството на клиента е в основата на бизнесмодела, следван от Andrews/. Основан на иновации и гъвкавост, разбиране на модната креативност и адекватност към изискванията на клиентите и пазара той превърна Andrews/ в лидер на мъжката мода в България. Andrews/ беше обявена за топбранд на 2012/2013 година в българската класация на глобалната програма Superbrands. Тя действа като независим арбитър в 90 държави и излъчва най-добрите марки на пазара.

Новата колекция на ANDREWS/-пътеводител за модерния мъж

Мъжете, които се стремят към перфектен външен вид, могат винаги да разчитат на колекциите и услугите на Andrews/ – най-добрата българска модна марка. Компанията е за всеки, който не прави компромис с личния си стил и иска да изглежда добре, независимо дали работи в офиса или се забавлява с приятели в свободното си време. Именно затова Andrews/ позволява на всеки да избере и подчертае своя индивидуален стил чрез услугата Made to Measure. Идеален начин за клиентите да носят най-новата колекция на марката, но съобразена със собствения им вкус, желание и индивидуална кройка. Костюмът трябва да стои по най-добрия начин и именно затова Made to Measure услугата на Andrews/ е изключително сполучлив избор за всеки мъж с особено отношение към модата. Клиентът може да избира от най-добрите италиански платове от памук, кашмир и коприна. Andrews/ предлага тотална ексклузивност чрез ушиване на нестандартни модели – различни цветове за ръкавите, ревери, кръпки, ципове, персонализиране с монограм и други подобни детайли, които открояват личния стил. Ушиването по мярка е най-добрият начин за получаване на уникални мъжки костюми по поръчка. С няколко думи: дизайн, качество и лично отношение от Andrews/.

Въпреки, че тенденциите в мъжкото облекло запазват своята семплост и консервативност сезон след сезон, това не лишава господата от насладата от стилни облекла. Те рядко сменят своя стил и начин на живот, много от тях предпочитат удобството на семплите тоалети, като дънки и някакъв спортен топ, а други обичат класическите костюми. Именно този полъх доловиха и дизайнерите от Andrews/, фешън бранд, който предлага дрехи и артикули за всеки съвременен мъж. Една колекция предназначена за тези, които са привлечени от елегантността и модерния стил.

Новата колекция на ANDREWS/-пътеводител за модерния мъж

Основен акцент в нея е концепцията TOTAL LOOK. Тя забранява да се правят грешки и вдъхва самочувствие и увереност у мъжа. Благодарение на TOTAL LOOK съвременният мъж изпитва удоволствие от безкомпромисен гардероб без затруднения в избора. Колекцията е разделена на две: бизнес дрехи за деловото ежедневие и такива за по-неформални срещи, както и спортната линия, която е предназначена за уикенда и свободното време. От ANDREWS/ съветват, че детайлите в облеклото са много важни, за да могат господата правилно да комбинират дрехите.

Четири са модните линии, които Andrews/ предлага за новия сезон: спортна-кежуал, смарт, бизнес-елегантна и церемониал.

Карирани и изчистени пуловери, кожени якета и други подобни елементи от мъжкия гардероб, които правят своето голямо завръщане в модата. Палтата от истинска вълна, съчетани с риза с дълъг ръкав и пуловер с V-образно деколте плюс яке и чифт дънки също са актуални тенденции в гардероба на модерния мъж, смятат от Andrews/.

Тънки пуловери и жилетки с шпиц деколте, ризи на карета или в наситени цветове като виолетово и синьо, както и много варианти на поло, съчетани с кежуъл сака, диктуват дизайнерите на родната марка и разчупват официалния стил при господата. Комбинацията на ламска вълна с памук може да превърне носенето на пуловерите в удоволствие и да повдигне настроението в студените месеци. Тук изборът е разнообразен откъм цветове и десени, а също и откъм деколтета.

Друг популярен елемент от мъжкото облекло е коженото яке. През есента те може да се съчетаят с чисто бяла риза и да се постигне визия, напомняща ретро стила на 50-те години на миналия век. Andrews/ предлага уникални цветни кожени якета в бордо и синьо, които ще са хит през този сезон.

Основните цветове, на които залагат от модната централа са виолетово, синьо, дискретно сиво, светло кафяво, лилаво и разбира се класическото черно. Актуалните за есенно-зимния период костюми с вталена кройка са изработени от 100% вълна, а бродерията е запазен знак в новата колекция. Като цяло силуетът е втален. Класическите 5-pockets и chino пък отличават спортно-елегантните панталони.

Вълнените и памучни сака също са характерни за модния лейбъл. Допълнение към тях са цветните кожени ръкавици, шапки и шалове, които са задължителен аксесоар през зимния сезон за мъжете. Обувките също са част от total look концепцията на лейбъла, с която си гарантирате пълна хармония. Те се комбинират еднакво добре с класическите костюми и кежуал линията. При аксесоарите хит са ръкавелите, коланите с нестандартни по форма токи и актуални кожени чанти, с които господата ще изглеждат неповторимо.

Новата колекция на ANDREWS/ - пътеводител за модерния мъж

При официалната линия костюмите са по-вталени и изчистени, а панталоните са с класическа кройка, малко по-свободни. С тях ще изглеждате едновременно модерни и елегантни. Допълнение към деловия костюм този сезон е плетената вратовръзка, която е хит тази есен. Предлагат се ефектни модели в ярки и свежи цветове.

Лицето на новата кампания за есенно-зимната колекция на ANDREWS/ е холандския топ-модел Франсоа Веркерк, снимал за Живанши и други световни брандове. Моделът бе за първи път в България и застана пред фотообектива на модния фотограф Павел Червенков.

За още информация посетете www.andrews.bg