Марк Джейкъбс с мъжка козметична линия

Марк Джейкъбс с мъжка козметична линияВъпреки преуспяващата си кариера като моден дизайнер, Марк Джейкъбс е решил да разшири хоризонтите, сред които се разпростира талантът му.

Той създаде козметична линия в сътрудничество с марката Sephora, включваща гримове специално за мъже. "Изпробвах лично всички продукти. Вижте веждите и сочните ми устни", заяви дизайнерът за новата си линия Boy Tested, Girl Approved. Във видео, придружаващо пускането на линията в продажба, Джейкъбс разговаря с мъже, бъдещи купувачи, представяйки им любимите си продукти, които винаги се намират в тоалетното му шкафче. "Има продукти, които на мен лично ми харесва да използвам и смятам, че могат да са унисекс", казва модният спец.

"Това е коректорът Remedy, който има прекрасен връх от паладиум и създава прекрасно и свежо усещане в зоната под очите. Бог ми е свидетел, че винаги използвам малко коректор Remedy. След това идва четката за вежди, която има нежно приложение, а не е лепкава и твърда. Накрая идва Liplock с прекрасен ментов свеж вкус. Много е важно устните ви да са прекрасно овлажнени, така че винаги да сте готови за целувка", казва Джейкъбс.

Марк Джейкъбс с мъжка козметична линия

Марк Джейкъбс с мъжка козметична линия

Линията на дизайнера включва и сенки с палитра от седем цвята. Козметиката за мъже става все по-доходоносна част от индустрията с козметични продукти благодарение на добре поддържани звезди като Дейвид Бекъм и Джордж Клуни. Марк Джейкъбс не е единственият моден магнат, обърнал поглед към този пазар. Идния месец Том Форд ще пусне козметична линия с продукти за мъже, която ще се присъедини към изключително успешната му козметична линия за жени.

Източник: БГНЕС