Най-голямото модно недоразумение

Най-голямото модно недоразумениеНапоследък се наблюдава "Възраждането" на сандалите с чорапи. Тази тенденция присъща само за пенсионерите вече е отвъд своите граници благодарение на звезди като Дейвид Бекъм и Джъстин Бийбър.

Според анкета проведена от веригата магазини Дебенамс, те са определени за най-голямото модно недоразумение. "Сандалите с чорапи са въплъщение на грешките в британския летен стил. Макар модният свят да казва, че те са на мода, нашите клиенти ги определиха като най-лошия външен вид на всички времена", заяви говорителят на веригата магазини Ед Уотсън.

Сред другите модни катастрофи в класацията са платформите за мъже, предпочитани от Том Круз, и размъкнатите панталони и характерните за 80-те години на миналия век анцузи и чанти за кръста. Велурените анцузи, шалварите, каскетите също влизат в топ десет.

Британците поставят и изрязаните горнища в списъка с модни гафове, въпреки че от известно време те присъстват дори на червения килим. "Това може би изглежда шик на модния подиум, но не е външният вид, който повечето хора искат да виждат на своята улица", казва Уотсън.

Източник:БГНЕС