Какво ще кажете за тези ваканционни модни решения?

 

Какво ще кажете за тези ваканционни модни решения?Според британците най-лошото облекло по време на ваканция са изрязаните бански костюми, следвани от сандалите с чорапи, които изпреварват други недолюбвани ваканционни облекла като хавайски ризи, макси рокли и огромни шапки.

Допитването е проведено на сайта sunshine.co.uk, където 2 178 британци от двата пола, отговаряли на въпроси какво харесват и какво не във ваканционната мода, както и дали полагат усилия да са в крак с модата по време на ваканция.

Резултатите сочат, че 52% от анкетираните признават, че не се стараят да са модерни, докато си почиват. На въпроса "Каква е причината за това?", 46% изтъкват факта, че не очакват да срещнат познати, докато за 19% водещо е желанието да се чувстват удобно и спокойно.

"Мисля, че е нормално да се отпуснеш по време на ваканция, защото искаш да се чувстваш спокоен. Ваканцията не трябва да се превръща в модно ревю и макар да е хубаво да се гласите повече в някои от вечерите, най-важното е да носите дрехи, в които се чувствате добре и които ви осигуряват прохлада в горещата почивка", заяви изпълнителният директор на сайта sunshine.co.uk, Крис Кларксън.

А вие как смятате? На какво бихте заложили - на нещо модерно, на нещо удобно или ще търсите някакво съчетание от двете?

Източник: БГНЕС

Снимка: Модел на Group Swimwear, представен по време на Mercedes-Benz Fashion Week в Сидни, Австралия, април 2013