Райета и цветя - ефектна комбинация за пролет-лято 2013

Веселка Петрова

Райета и цветя - ефектна комбинация за пролет-лято 2013

Както ви съобщихме още преди месеци райето е топ тенденция за сезон пролет-лято 2013 – във всякакви разновидности – размери, цветове, посоки – и при тоалетите и при аксесоарите. А съчетанието с цветя би ви дало още по-модерна, романтична, нежна и женствена визия.

Супер актуална е класическата комбинация от черно и бяло, както за десените на райе, така и за тези на цветя. Интересно и сполучливо е и творческото решение за преплитане на двата елемента в един десен. Залагайки на такава комбинация винаги можете да сте сигурни, че ще излъчвате класа, стил и увереност.

Друга модерна вариация е добавянето на цвете в ярък цвят, като аксесоар към иначе семплото съчетание на черно и бяло. Така на практика, избирайки цвете в различен цвят и размер според повода и настроението си, ще можете да променяте многократко визията си, базирана на един и същ тоалет като основа. Цветето може да поставите на нивото на гърдите си, на шал, на колана си, на китката си, а защо не и в косите – дъх на лято и лежерни разходки по плажа!

Райета и цветя - ефектна комбинация за пролет-лято 2013

Райета и цветя - ефектна комбинация за пролет-лято 2013 Райета и цветя - ефектна комбинация за пролет-лято 2013

Тези прекрасни модели и още много свежи пролетни предложения можете да откриете в магазините Daphne в цялата страна, както и в онлайн магазина www.daphne.bg