Мъжки асоциации по темата "жена-чанта"

Веселка Петрова

Понякога много ни се иска да можем да четем мислите на мъжа до себе си. В старание да разберем какво се върти в главата на любимия често питаме: „Скъпи, за какво си мислиш?“, „Харесва ли ти как ми стои роклята?“, „Какво ще кажеш за новата ми чанта?“, „Как намираш обувките ми, отиват ли ми?“ и други подобни, които със сигурност не са от любимите на мъжете. А и как да отговорят откровено, милите те? Първо, че въобще не ги вълнуват тези въпроси, защото намират че сте великолепна дори и в стария си анцуг и второ какво разбират те от съчетаване на материи, форми и размери? А и трето – ако кажат, че не им харесва, какво ще им чуят ушите после...

За да не изпадате в подобни (най-често) монолози със силната си половинка или да получавате само неангажиращо кимане в стил „Съгласен съм с каквото мислиш ти, скъпа“, можете да получите някои отговори от ново проучване, разкриващо какво мнение си съставят мъжете според чантата на жената. Разбира се, към тези „жокерчета“ можете да прибягвате преди всякакви мероприятия и да подберете най-добрата чанта за случая, която ще внушава желаното впечатление.

Според господата, привърженичките на малки чантички от кожа или велур са капризни жени, които държат на бизнеса и кариерата. Мъжете смятат, че собственичките на такива чанти са около 30-годишни и сириозно обвързани, а вътре очакват да открият само мобилен телефон, червило и кредитна карта.

Мъжки асоциации по темата Мъжки асоциации по темата

Малката чанта с дръжка би ви създава в мъжкото съзнание образ на спретнато и подредено свободно момиче на около 30, чиято чантичка най-вероятно съдържа предимно козметика.

Мъжки асоциации по темата Мъжки асоциации по темата

Велурените модели издават бизнес нюх. Такива дами обичат да изпъкват и работят повече за забавление, отколкото за печалба. Те съчетават всеотдайност към работата си и способност да се наслаждават на живота чрез хобита, пътувания, събирания с приятели.

Мъжки асоциации по темата Мъжки асоциации по темата

Чантите тип „торба“ са запазена марка на младостта, в главите на мъжете. Според тях такава чанта, особено в светли цветове, свидетелства че девойката е най-много на 26 години, не обича рутината, не е обвързана и има творческа професия, като например дизайнер.

Мъжки асоциации по темата Мъжки асоциации по темата

Многото ципове и джобове по чантата, навяват асоциация за делова жена над 40 години, която е омъжена, пада си по културни събития и е много вероятно редовно да посещава театрални представления и изложби. В такава чанта, мъжете не очакват да намерят много грим.

Мъжки асоциации по темата Мъжки асоциации по темата

И така, какъв е вашият избор за днес? :)

На снимките: Модели на Dolce & Gabbana, Lanvin, Prada, Etro, Kenzo, Chloe и Blueberry.