Ефектните рокли и светлите цветове - хит при избора на абитуриентски тоалет за 2013

Както всяка година, така и тази, световно известната марка MORI LEE се погрижи за своите клиенти като създаде екстравагантни, интересни и нестандартни тоалети за лято 2013.

Модерни, секси, предизвикателни, уникални и нежни са тоалетите на известната дизайнерка Маделин Гарднер, предназначени за бъдещите абитуриенти. Нежно розово, бледо синьо, тюркоаз, жълто, цвят Nudе и сребристо са цветовете на моделите, които са изработени от феерични, естествени коприни. Фини дантели, тафта, пайети, камъни и перли допълват визията на всеки тоалет. Кройките са доста разчупени – от мини къса рокля, русалка до разкроената принцес-линия.

Бална рокля MORI LEE

Бална рокля MORI LEE

Бална рокля MORI LEE

Цялата колекция можете да намерите в Моден център Romantika Fashion, който е официален представител на марката не само за България, но и за Източна Европа. Цените са преференциални за България и достъпни за българския клиент.

Освен тоалети, обсипани с камъни и пищни тюлени фусти, Mori Lee предлага и прециална колекция от тоалети в изчистена, семпла линия, подходящи и подчертаващи дадени форми на тялото.

Бална рокля MORI LEE

Бална рокля MORI LEE

Бална рокля MORI LEE

Аксесоарите са много важна част от визията на абитуриенката, така че и за тях е помислено. Предлагат се различни чантички, шалове, уникални колиета и обици, съобразени с тоалетите и изработени от оригинални камъни Swarovski.

Romantika Fashion предлага на своите бъдещи абитуриентки освен марките Mori Lee - MDGN и Stickeks stone, луксозни рокли на марките R.Joyce, V.Jane, Gemma Gabrielle, както и своите рокли от колекция Flowers by Sofia Borisova.

Бална рокля MORI LEE

Бална рокля MORI LEE

Снимки:

Бални рокли 2013 на MORI LEE