Облеклото на Кейт Мидълтън в цифри според Vogue

Облеклото на Кейт Мидълтън в цифри според Vogue За да се превърнете в истинско копие на Кейт Мидълтън, носете синьо, съветват редакторите на модното списание "Vogue", което създаде подробно ръководство за стила на херцогинята.

Копия на роклите на Кейт се продават като топъл хляб, а прическата й се копира в хиляди фризьорски салони по целия свят. Ако се стремите да изглеждате като нея, вече не трябва да се взирате в стотиците фотографии на папараци, а просто да погледнете анализа на тоалетите на съпругата на принц Уилям на последните 100 официални ангажименти на двойката.

Нищо не е убегнало на модната библия, изчислила дори белотата на зъбите и диаметърът на къдриците й.

Синият цвят е най-предпочитан от херцогинята, която носеше синя рокля и на годежа си с принц Уилям. Тя е била облечена с тази тоналност по време 24% от всички поводи, на които е придружавала съпруга си. След него е червеното (13%), бялото (12%) и сивото (11%). Следващ любим цвят в списъка е лилавият (9%), а шарено облекло Кейт е избирала едва за осем на сто от събитията. Розовото е още по-рядко срещано в кралския й гардероб (7%), а зеленото – 6%. Кремавото и жълтото са най-долу в таблицата с по 5%. Александър Маккуин е любимият дизайнер на херцогинята. Джени Пакам също е имала честта да прави рокли за херцогинята. Някои от най-красивите вечерни тоалети на Кейт са правени от британската дизайнерка Алис Темпърли, но Кейт носи и дрехи на известната марка "Зара".

Изданието изчислява, че по време на последната си обиколка в Югоизточна Азия и Тихия океан херцогинята е носела обувки и аксесоари на стойност 1427 паунда в сравнение с принцесата на Уелс, която отделя за същото по 4270 паунда.

Друго изненадващо математическо препятствие, което не било пречка за "Vogue" е да изчисли, че средният диаметър на къдриците на херцогинята е 25 мм. Само в 6,5% от поводите си съпругата на принц Уилям вдига косата си на опашка, а през останалото време предпочита пуснатата и естествена коса. Изглежда херцогинята е усъвършенствала и наклона на шапката си, която винаги е разположена под 50-градусов ъгъл.

Любимият дизайнер на обувки на Кейт е Стюарт Вайцман, чиито модели Мидълтън е носела на 13% от поводите.

Дори зъбите не останали скрити за модната библия, която изчислила, че Кейт показва средно по 8,6 зъба, когато се усмихва. БГНЕС