Усмихната, Успешна, Удивителна ... В празничната вечер

* Или кратко ръководство от Карамела Фешън за това, как да блеснете на празника, със спестени средства и повишено самочувствие

Усмихната, Успешна, Удивителна ... В празничната вечерСпоред статистиката голяма част от хората са избрали да празнуват тази година у дома. Около ¾, се твърди. Ние, в Карамела Фешън, не вярваме много на статистики, тъй като сме уверени, че във всяка българска жена се крие прелестна дива, желаеща шумен, красив и емоционален празник.

Но как да съчетаем ограничения бюджет с желанието си да бъдем красиви, с нова дреха и най-важното: усмихнати и щастливи в празничната вечер? Ето няколко малки съвета:

Стъпка 1: Облеклото е от основно значение ако сте над 23 г. и особено ако партито, за което се готвите е фирмено - като истинска дама, бъдете елегантна и изтънчена. Основният цвят отново е черният, но можете да заложите на блестящите орнаменти – капси, бижута и лек вечерен грим, които са хит на този зимен сезон. Изключително подходящи за празничен блясък без излишни разходи е 20% или 25% намаления, които www.caramella-fashion.com предлага на всички почитатели на бутиковата марка до 31 декември 2012 г. Намалението важи и за дрехи от новата зимна колекция, а модерните пеплуми, капси и изящни орнаменти в дрехите са широко застъпени. В никакъв случай не избирайте ограничаващи движенията тоалети – това може да ви превърне в красива съвършена статуя, която не се забавлява и не привлича вниманието.

Официалните рокли, поли, блузи, панталони, токите, гънките и блестящите украшения са широко приветствани. Ако сте леко пълничка, предпочетете рокля – тя придава неповторима женственост на извивките и ги прави празнично изкусителни. Ако пък сте прекалено слаба и желаете да придадете на силуета си плътност, заложете на по-сложните дрехи с много гънки, които загатват фигурата, без да я описват.

Усмихната, Успешна, Удивителна ... В празничната вечер

Връхната дреха не е без  значение. Знаете за онзи момент, в който каляските – простете, такситата – спират едно след друго пред празнично украсеното заведение и всяка жена, която влезе в него, има своя звезден миг на възхитени мъжки и завистливи или доброжелателни женски погледи. Палтото ви е овехтяло? Няма проблем – само до 30 декември 2012 г. Карамела Фешън предлага освен огромните намаления и няколко модела дрехи с голямо, 40% и повече намаление – прегледайте онлайн магазина www.caramella-fashion.com и изберете своята царствена мантия, в която да пристъпите към своята бляскава вечер!

Усмихната, Успешна, Удивителна ... В празничната вечер

Стъпка 2: Изберете подходяща прическа. Колкото по-малко сложни и спомагателни елементи – толкова по-добре. Основната идея на косата е да украсява съвършената ви глава, а не да ви закове на стола през цялата вечер. Отдавна е доказано, че мъжете харесват жени, които умеят да се забавляват и го показват, а не такива, които  стоят в позата на Ледени кралици цяла вечер.  

Усмихната, Успешна, Удивителна ... В празничната вечер

Стъпка 3: Украшения. Скъпоценните камъни правят  всяка жена уникална. Но тъй като подобен лукс могат да си позволят малцина, не по лош вариант са полускъпоценните камъни – според науката за кристалите те имат лечебни свойства.

Чорапите имат голямо значение за тоалета. Не пренебрегвайте фигуралните чорапи. Спираловидните форми удължават визуално крака, както и тези на мънички точки или звездички.
Внимавайте с обувките. Специалистите съветват да заложите на високия ток – дамският крак изглежда много по-елегантен в обувка на ток. А и походката с обувки на високи токчета се променя – лекото полюшване на бедрата може да влуди всеки мъж…

Езикът на тялото е от значение. От докосването на косата до неволното скръстване на ръце пред гърдите. Има жестове, подканящи околните да се доближат към вас, и такива, които казват: „Остави ме на мира!“. Ако искате да отворите комуникационния канал за всички наоколо, застанете в средата на помещението.

Усмихната, Успешна, Удивителна ... В празничната вечер

И един последен съвет от нас: Усмихвайте се! Но не бива да прекалявате с пресилените усмивки - така може другите да си помислят, че сте фалшива и лицемерна. Не забравяйте, че самочувствието може да дойде от нов аромат, нова рокля, нова прическа, но най-сигурният вариант да се забавлявате истински и да се превърнете в кралицата на купона е, като бъдете себе си.

Наградете се с подарък от Карамела Фешън за успешно приключилата година и нека купонът бъде с карамелен вкус!