В стила на Коледа

Виолета Медарова

Какво да облечем за празниците - това е въпрос, който вълнува всички дами. Как да сме различни, оригинални и едновременно с това в крак с модата? Ето няколко насоки какво е подходящо тази Коледа и Нова година за всяка жена, която иска да е неповторима и в същото време звездна и модерна.

Първият ни пример е Златното
Златното е много модерно и актуално този сезон, дори бихме могли да кажем повече от черното! Ако все пак не ви се разделя с класическото  черно – можете да  му добавите златен шал, чантичка, обувки или друг аксесоар и ще сте в крак с времето! Златното говори за улегналост, стойност и самочувствие.

Burberry

Червеното е нашето следващо предложение 
Червеното е класика, а този сезон е силен и много актуален цвят. Заложете на ярко червено или отново ако искате да сте в черно, но и модерна – добавете бижу, обувки, аксесоари в ярко червено – например панделка в косите или на глезена, която този сезон е много модерен аксесоар. Червеното е символ на жизнена енергия, активност и страст. Носят го силно емоционални, общителни и доброжелателни натури, склонни да рискуват и да избухват, ако засегнат честта им. "Червените" са смели, волеви и любознателни, често са склонни да вземат решения вместо другите и живеят пълноценен живот. Така определено ще ви забележат!

DaphneDaphne

Дължината 
Всичко около коляното е модерно този сезон. Например изберете голи рамене и късо елече за отгоре и дължина на полата, която да подчертава красивите ви крака. Ако е необходимо да прикриете нещо, не се притеснявайте да свалите дължината до глезена. При всички случаи изберете високи обувки. Но помнете – нощта е дълга, трябва и да са удобни!

DaphneDaphne

Класическото Бяло - Бялото традиционно символизира невинност и чистота. Носят го свободолюбиви натури, които искат да подчертаят чистотата и точността си, умеят да избягват неприятностите, отхвърлят всичко "мрачно" и "мръсно". Бялото облекло издава стремежа на собственика си към обновление, желанието "да започне нов живот".

Това са нашите предложения за облеклото, мили дами! Забавлението и доброто настроение от Вас! Весела Коледа на всички!

Снимки:

1. Интеркозметика представи актуалните тенденции за предстоящите празници: "Златна Коледа с аромат на амбър и ванилия"

2. - 5. Модели на модна къща Daphne. Колекцията за есен-зима 2012/2013 ще намерите във всички магазини Дафне, както и в онлайн магазина на адрес: www.daphne.bg