Raspberry ketones (малинови кетони) - Новото откритие за отслабване!

Малинови кетониМалиновите кетони, до скоро почти непозната за повечето от нас диетична хранителна добавка, буквално за няколко седмици се превърна в най-търсеният и продаван продукт за отслабване в САЩ. Тази своя популярност Малиновите кетони /Raspberry Ketones/ придобиха най-вече след като бяха представени във Февруарското шоу за здравословно хранене и отслабване по телевизия FOX в САЩ, от един от най-известните Американски лекари и телевизионни водещи - доктор Оз. Той ентусиазирано препоръча Малиновите Кетони като "Чудо №1 в Бутилка за Изгаряне на Мазнините".

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ  МАЛИНОВИТЕ КЕТОНИ:
Малиновите Кетони са натурални полифенолни химични съединения, на които се дължи специфичния аромат на малините. Raspberry ketones или Малиновите кетони се използват освен като диетична хранителна добавка и в козметиката, и парфюмерията. Те са едни от най-скъпите натурални овкусители, които се ползват от хранителната индустрия. Според Wikepedia още през 1965г. Малиновите кетони са били определени като напълно безвредни и безопасни от най-стриктната организация в света - FDA /Food and Drug Administration/ на САЩ. Те са класифицирани като GRAS /Generally Recognized As Safe/ - Общо Считани за Безопасни.

КАК ДЕЙСТВАТ МАЛИНОВИТЕ КЕТОНИ:
Малиновите кетони помагат за отслабванетоМалиновите кетони помагат за отслабването, като регулират и стимулират секрецията на Адипонектин – естествен протеинов хормон, регулиращ множество метаболитни процеси в организма, включително нивата на глюкоза и разграждането на мастните киселини. С прости думи - Адипонектинът засилва метаболизма без това да увеличава апетита и помага за по-бързото и по-ефективно изгаряне на натрупаните мазнини. Доказано е, че нивата на адипонектин са пряко свързани с % на мазнините в тялото ви. По-слабите хора имат повече от този хормон, докато при по-пълните той е значително по-малко. По-високите нива на адипонектин помагат на организма да намали нивата на глюкоза, да разгради мастните киселини по-бързо и да засили по естествен път метаболизма. Колкото по-малко глюкоза циркулира във вашето тяло, толкова по-малка е възможността тя да се превърне и натрупа като гликоген, което кара организма ви да гори мазнини за енергия.

 „Адипонектинът е хормон, който по естествен път може да излъже тялото ви да работи все едно е слабо” – Д-р Оз.

 Гостът в шоуто на д-р Оз, Lisa Lynn, която е фитнес и хранителен експерт, описва Малиновите кетони, като „много здравословни”, „без никакви странични ефекти” и освен това тя споделя, че нейни клиенти ползващи малинови кетони имат невероятни резултати тъй като това химично съединение кара тялото да гори мазнините по-бързо.

„Малиновите кетони са нещо, за което бях чувал, но изобщо не разбирах колко мощно средство могат да бъдат те.” – Д-р Оз

Препоръчителната дневна доза Малинови кетони е 200 мг. За да си набавите това количество кетони от пресни малини трябва да ядете по около 40 кг. плодове дневно! Освен, че е почти практически невъзможно да изядете такова количество малини, това е и твърде много калории и захари за вашия организъм и така вместо да отслабвате вие ще качвате килограми.

RASPBERRY KETONES ACTIVE:
Малинови кетониОт скоро на Българския пазар беше пуснат продуктът Raspberry Ketones Active, който освен че съдържа възможно най-качествените Малинови Кетони, които може да намерите на пазара като основна активна съставка, но освен това съдържа и мощна комбинация от супер плодове и антиоксиданти като Африканско манго, Ябълков оцет, Грепфрут, Зелен чай, Кафяво водорасло и Кофеин. Тези съставки са специално подбрани, на база на техните доказани възможности да подпомогнат отслабването, но освен това те могат и да детоксикират тялото ви и да ви предпазят от вредното въздействие на свободните радикали.
Всяка таблетка Raspberry Ketones Active съдържа 100 мг. Малинови кетони, като препоръчителният дневен прием е 2 таблетки - една със закуската и една с обяда. Така организмът ви ще получи точно 200 мг. малинови кетони, което е максималната препоръчителна дневна доза.

Raspberry Ketones Active се произвеждат във Великобритания от Redrose Manufacturing при спазването на най-стриктните производствени и технологични стандарти. В техният състав не се използват никакви продукти и съставки произведени в Китай.

Продуктът Raspberry Ketones Active е официално регистриран в България като хранителна добавка, така както е задължително по нашето законодателство. Официалният вносител и дистрибутор на продукта - Фарма Слим ООД, предлага този продукт с Пълна 90 Дневна Парична Гаранция. Това означава, че ако по някаква причина клиентът не е удовлетворен от действието на продукта, той може да получи парите си обратно. Освен всичко друго, доставката на продукта е Напълно Безплатна  за клиента при поръчка онлайн.

Много внимавайте при избора си на продукти с Малинови кетони, тъй като на пазарът в България за съжаление се предлагат и нерегистрирани официално продукти от фирми неоповестяващи никакви данни за контакт с тях в България. Освен, че това е грубо нарушение на Закона за защита на потребителите и Закона за храните, това също означава, че никой не може да ви гарантира какво точно се съдържа в тези продукти и вашите права като потребители не са защитени по никакъв начин !!

Повече информация относно продуктът Raspberry Ketones Active, може да намерите на официалния сайт за България – //www.raspberryketonesactive.bg