Пуснете парите да дойдат при вас

Светлана Видинска

Колкото и да звучи невероятно, парите също притежават енергия. Специалистите по биоенерегетика считат, че финикийските знаци могат да отиват при хората, а също така упорито да ги избягват. Всичко зависи от начина, по който гледаме на тях. Наистина има поверия, че парите при пари ходят, но това е така, защото те обичат хората, които правилно ги управляват. И не смятат за суеверие някои доказани от практиката закони.

Пуснете парите да дойдат при васПуснете парите да дойдат при вас

Хранилището на парите
Портфейлът никога не трябва да остава празен – дори да има само една монета или по-добре банкнота. Никога не поставяйте парите както ви падне. Не трябва да стоят разбъркани, а подредени – десетолевки с десетолевки, стотачки със стотачки. Монетите дръжте в отделна преграда, иначе банкнотите ще се „обидят”. Не трябва да държите заедно банкноти от различни валути.

Как да даваме и вземаме пари
Старайте се да не вземате и давате пари от ръка в ръка. В магазина ги сложете на щанда, а не в ръката на продавача – той е длъжен да направи същото. Давайте банкнотите сгънати, а не изправени. Така паричната енергия няма да ви напусне.

Милостиня също не давайте в ръка - сложете я на удобно място, откъдето ще бъде взета.

Не подавайте пари през прага. Не давайте и не вземайте заем във вторник. Ако се налага да вземете заем, нека е в новолуние, а връщайте в старата луна. Вземате дълг с лявата ръка, а връщате с дясната.

Когато вземете заплата, не тичайте до магазина веднага, защото ще изцедите цялата финансова енергия. Отнесете парите вкъщи и разпределете за нуждите. Не правете крупни покупки за дома в понеделник. Смята се, че денят носи тежка енергия и ще я предаде на парите и покупката.

Пуснете парите да дойдат при васПуснете парите да дойдат при вас

Отношение към парите
Парите обичат, когато към тях се отнасят почтително. В никакъв случай не говорете лошо за тях и не ги кълнете. Дори когато сте получили малко пари за свършената от вас работа, благодарете на съдбата, че ви ги е изпратила. А ако ги ругаете, финансите бързо ще напуснат дома ви.

Много е лошо да загубиш портфейла си, затова внимавайте къде и как го държите, дори да има малко пари в него. Не скърбете, когато се налага да харчите, а го правете с радост, защото колкото повече даваш, толкова повече получаваш – така е и с парите. Почти всеки се радва, когато намери чужд портфейл. Но всъщност е по-добре да върне парите, защото иначе прекратява паричния си канал.

За отбелязване е, че парично обезпечените хора имат подреден дом. Всичко е почистено и по местата. Парите обичат реда, така че не рискувайте с пълен хаос. Особено внимание отделете на обувките си. Не ги оставяйте в коридора или отвън в лошо състояние. Задължително трябва да бъдат почистени и поставени на съответното място.

Избягвайте хората, които са вечно преследвани от неуспехи и финансови проблеми. Това не означава, че трябва напълно да ги изключите от живота си, но ограничете контактите. Защото техните финансови проблеми могат да се прехвърлят и при вас. Не напразно на Игнажден хората вярват, че ако ги “полази” богат човек, в къщата им ще настъпи благоденствие.

Пуснете парите да дойдат при вас