Натурален Колаген Формула Q5-26

Полски елексир на младостта

За разлика от останалите козметики по света, натуралният колаген отстранява причините, а не резултатите от стареенето на кожата. 30% от човешките белтъци се състоят от колаген. На него се дължат еластичността, гъвкавостта и овлажняването на кожата, а също така и постоянното обновление на нейните клетки. С напредването на възрастта, количеството на колагена намалява, което се явява основна причина за появата на бръчките. Опитите за прилагане на колагена в козметиката и имплантологията (отначало синтетичен, а по-късно животински) не завършват с голям успех. Преди всичко защото не се е получил активно биологичен колаген, при който строежът на аминокиселините да бъде същият като при човека. Такъв тип колаген е открит в Полша. Епохалното откритие на учените от Гданския университет става събитието на 90-те години. До този момент практическото приложение на това откритие се възпрепятства от невъзможността да се задържи екстракта в извънхладилни условия. Уникалната формула на натуралния колаген 5-26 е изработена от лаборантите на Inventia Polish Technologies, създавайки първия в света козметичен препарат на основата на полския рибен колаген. Той оказва положително въздействие върху регенерацията на ципата и същевременно съхранява тайния ключ – т.нар. тройна спирала.

Полският колаген е произведен от екстракт от кожата на най-благородната риба, уловена в природни водоеми и е филтрирана с фиброини от копринена пеперуда. Колагенът не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори и се явява като съставка на някои кремове, току що излезли на световния козметичен пазар. За сравнение, козметичните препарати на големите световни фирми съдържат 5-9% колаген и струват 4 до 6 пъти по –скъпо за същото количество. Чистият колагенов препарат под формата на трансдермален гел има 45% съдържание на колаген и е получил възторжени отзиви от медицински специалисти заради уникалната си способност за нарастване на кожна тъкан в зоната на бръчките. Освен съвършено козметично средство, колагенът има и лечебни свойства. Препаратът е подложен на многомесечни клинични тестове едновременно в няколко държави. Не причинява алергии, не дразни кожата, няма странични действия и не води до зависимост на кожата.

ЕФЕКТИ ОТ УПОТРЕБАТА:

  • Овлажнява в дълбочина и придава еластичност на кожата
  • Забавя процесите на стареене.
  • Рязко подобрява имунологията, плътността и нормалната пигментация
  • Изглажда мимическите бръчки
  • Изглажда белези, стрии, помага в лечението на изгаряния, цикатрикси
  • Възстановява косата и ноктите, забавя алопецията
  • Най-добрият балсам в света след бръснене и депилация

Спомага за лечението на:

  • Парадонтозата на венците
  • Кожни алергии
  • Младежко акне и розацея
  • Дерматози, лишеи и псориазис
  • Пърхот
  • Целулит, разширени вени и отоци
  • Възпаления на ставите и гръбначния стълб
  • Регенерира лигавицата на влагалището
  • Подобрява кръвообращението
  • Забавена дейност на потните и слюнчените жлези

РАЗНОВИДНОСТИ НА КОЛАГЕН Q5-26

Натуралният колаген Q 5-26 се произвежда в три степени на пречистване:

Platinium – предназначен за козметиката на лицето и деколтето, а също и други деликатни места. Особено ефективен е в ревитализацията на зрялата кожа, при нехирургичен лифтинг на лицето, след пластични и други хирургични операции. Прилага се и при механично почистване на кожата, след слънчев загар или солариум и като основа на козметични маски и грим.

Silver – предназначен за процедури на цялото тяло: лечебен, енергетичен масаж, след депилация, след солариум, антицелулитни процедури, пилинг. Подходящ за всички видове домашно лечение на кожата, сухожилията и ставите.

Graphite – употребява се във фризьорските и козметични салони, като най-икономичното средство, в студията по ноктопластика. На косата се слага за 15 минути; прилага се и при загрубяла кожа. Енергийно укрепващи вани се правят в хладка вода (до 28 º C ),която благоприятства приемането на колагена с ненарушена структура на влакната. Особено е ефикасен при перлена вана с озон. Енергийно-аминокиселинни - те вани се правят в топла вода. Тя предизвиква разпадане на колагена на аминокиселини, които по лесно преминават през кожата и участват в регенерацията на целия организъм.

Посочените продукти можете да получите с безплатна доставка до цялата страна!!!

За повече информация и поръчки посетете Natural-collagen.net