Колекция народни носии на Miss Match

Фирма Мели-М е лидер в страната в производство на традиционни и стилизирани  народни носии. Предлаганите народните носии са изработени от висококачествени материи. Фирмата предлага изработване на: тракийски, северняшки, македонски, шопски, добруджански и от всички останали етнографски области.

народни носии

народни носии

При Мели-М можете да поръчате както фолклорни костюми за фолклорни ансамбли, така и един брой. Народните носии традиционно включват: риза с бродерия или шевици, престилка, сукман, пола, пафти, пендари, а мъжките: риза с бродерия или шевица, потур, елек, пояс, калпак, гугла, ямурлук. Предлагаме и изработване на фолклорни костюми по модел на клиент.

народни носии

народни носии

Специални отстъпки има и за училища, народни читалища, НПО-та, вокални и танцови формации. Дългогодишни клиенти на Мели-М са много български читалища, училища в България и чужбина, танцови и вокални групи. Фирмата има собствена търговска марка Miss Match, а качеството на предлаганите фолклорни костюми е гарантирано със сертификат за качество ISO 9001:2008.

Колекцията народни носии е разработена в 4 линии:
- Женски народни носии
- Мъжки народни носии
- Детски народни носии

Надяваме се с интерес да разгледате колекциите народни носии, изработени с удоволствие от екипа на модна къща Miss Match и поне за малко да се насладите на магията на традиционните български облекла, накити и музикални инструменти. Съхраняването на традициите е важна част от културното и историческо богатство на всеки народ, а българските народни носии, пленяват със своето изящество и пъстроцветие.

народни носии

народни носии

Он-лайн магазин: www.nosii.com

Разгледайте още модели от колекцията