Party time, или 8 идеи за вечерен грим

Светлана Видинска

Вечерният грим е главен герой в едни от най-лудите, най-красиви и най-разтърсващи нощи в живота ни. Но само ако е избран с вкус и нанесен с талант. Няма да сгрешим, ако внесем драматична нотка, но нека не превръщаме яркия make-up в драма! Има толкова много начини да заблестим като звезда. Например...

Металическа очна линия
Големи очи и извити клепачи, подчертани с металическа очна линия - кой може да ви устои? Този тренд не слиза от модния подиум няколко сезона, но през Лято 2012 е по-секси от всякога. Вибриращите отблясъци на синьото, зеленото и тъмновиолетовото създават магнетична и магична визия. А комбинацията с черна спирала само подсилва бездънната дълбочина на погледа.

Червени устни
Да, да, хиляди пъти да! Едва ли ще се намери по-ярък и колоритен тренд от добрата стара класика. Ако целувките имат цвят, той е огненочервен. Алените устни са перфектният грим, който се допълва само с едно докосване на молива или спиралата. Но ако не може да се похвалите с поддържана кожа и бели зъби, просто забравете за този грим.

8 идеи за вечерен грим8 идеи за вечерен грим

Бели сенки
Голямата изненада във вечерния грим. Снежнобелите сенки обикновено се свързват с дневната визия, но вижте в какво се превръщат, ако добавите малко блясък. Погледът се отваря и засиява, а вие се къпете в свежест и позитивно излъчване. Белите сенки изпълват с магнетизъм топлите кафяви или лешникови очи, а матовата кожа изглежда още по-апетитна.

Скъпоценни камъни
Най-новите и успешни мейкъп продукти са вдъхновени от искрящата палитра на скъпоценните камъни. Сенки, очни линии и червила преливат в рубинено червено, смарагдово зелено, аметистово и сапфирено синьо. Всичко това превръща лицето в бижу, а вечерният грим влиза в ново измерение, далеч по-чувствено и бляскаво. Не са за пренебрегване и лаковете за нокти с ефект на брокат, както и всевъзможните пудри и кремове за тяло със златен прашец.

8 идеи за вечерен грим8 идеи за вечерен грим

Изкуствени мигли
Това е тайната на най-изящните и пърхащи клепачи. Един чифт изкуствени мигли може да превърне Пепеляшка в принцесата на вечерта. Традиционните модели в черно никога не губят актуалност, но ако се очертава диво и адреналиново парти – смело посегнете към контрастните цветове, форми и дължини! Най-екстравагантните варианти са с камъчета и кристали.

Блясък
Кога, ако не тази вечер и къде, ако не в епицентъра на партито! Блестящият грим наистина е универсално решение за нощните страсти, независимо дали в разгара на лятото или в най-студените месеци. Блясък на очите, устните или скулите – решете сами, но не се лишавайте от него, ако искате да бъдете забелязвани и желани. Сребристите и златисти оттенъци карат кожата да засиява, прескачайки границата на фаталното привличане.

8 идеи за вечерен грим8 идеи за вечерен грим

Розово
Цветът на Барби обсеби мейкъп тенденциите, и през 2012 еднакво добре се приемат плодовият гланц за устни, кораловото червило и бонбонените сенки. Въпреки, че изглежда невинно, розовото се оказва по-горещо от всякога. Опушеният грим в този разтапящ сърцето нюанс е точно това, което ви трябва, ако търсите безпогрешно оръжие за съблазняване.

Сливово червило
Устните обожават богатите сливови нюанси, които приковават цялото внимание. Интензивното червило изглежда още по-секси, ако се покрие с малко вазелин, който придава естествена влажност. Сливовите оттенъци са идеално решение за блондинки и синеоки, които така или иначе се оказват в светлината на прожекторите.

8 идеи за вечерен грим8 идеи за вечерен грим

Всъщност вечерният грим е огледало на нашата собствена натура - палава, съблазнителна, ослепителна!