Крем за ръце от NIVEA- вдъхновен от зодиакалните знаци

Крем за ръце от NIVEA- вдъхновен от зодиакалните знациПрез летните дни зодиакалните съзвездия ще греят ослепително върху новите опаковки на NIVEA Creme. Обичаният крем в малка синя кутийка, спечелил доверието на милиони хора по цял свят със своята 101-годишна история, ще бъде украсен със символите на 12-те зодии. Всеки почитател на натуралната козметика ще има възможността да се докосне до опаковка, изцяло вдъхновена от мистиката на природата.

NIVEA Creme е универсален хидратиращ крем, съдържащ специална съставка с масло от Жожоба за подхранване и витамин Е за защита на естествената структура на кожата. Благодарение на уникалната си формула кремът се абсорбира бързо от кожата, като я прави мека и еластична. С неутрално pH и дерматологично доказана съвместимост с повърхностния слой на кожата, NIVEA Creme осигурява неповторима грижа през всеки сезон.Крем за ръце от NIVEA- вдъхновен от зодиакалните знаци

Nivea Creme съдържа естествения за кожата Eucerit® - уникална хидратираща съставка емулгатор с течно кристална структура. Eucerit® спомага съдържащите се в него подхранващи липиди да предпазват дермалния слой от изсушаване. Новата лимитирана серия със зодиакалните знаци на NIVEA Creme се предлага в компактна опаковки от 30 ml.

NIVEA Creme притежава невероятни успокояващи свойства, които намаляват сърбежа и възпаленията. Дори и днес продължаваме да откриваме нови ситуации, в които NIVEA Creme може да ни помогне в грижата и защитата на нашата кожа. Историята на продукта и неговото постоянно развитие ни води към едно откривателско пътешествие, което продължава повече от век. През този сезон можем да се доверим напълно на личния си астролог - NIVEA Creme!

Крем за ръце от NIVEA- вдъхновен от зодиакалните знаци