Обеци на макс. 10 летни предложения

Светлана Видинска

Колкото повече наближава лятото, толкова по-обемни и чудати стават обеците. Затова в разгара на 2012 може смело да заложите на нестандартни бижута с форма на зеленчуци и географски карти, или пък вдъхновени от легенди за крале и скитници. Единственото, което се иска е обеците да бъдат МАКСИмално раздвижени, защо не триизмерни, и никога да не остават незабелязани!

обеци на макс. 10 летни предложения обеци на макс. 10 летни предложения

Снежнобели халки, оплетени във фина мрежа от макраме и изящни висулки, напомнящи старинни украси от слонова кост –това е предложението на Jean Paul Gaultier. В комбинация с куп ефектни бижута от състарено сребро, аленочервени устни и маникюр, тези обеци са живо доказателство, че и бялото може да бъде драматично!

И докато сте на вълна винтидж, не пропускайте да се влюбите във восъчнобелите рози на Prada, от които се поклащат инкрустирани с тъмно лилави кристалчета висулки. Много са шик, а изглеждат като сътворени в ерата на кринолините и дантелените кърпички.

обеци на макс. 10 летни предложения обеци на макс. 10 летни предложения

Оживяла приказка са и спираловидните, искрящи обеци с клипс от Roccobarocco. Със сигурност носят тежкия блясък на барока, затова стоят перфектно с буйни коси и порцеланова кожа. Асиметричната форма ги изпълва с лекота, а металът и кристалите излъчват матово сияние.
От Etro залагат на огромни, поразителни обеци с формата на развилнели се огнени пламъци. Преливащите цветове – от кремаво до пепел от рози и златистия обков ги превръщат в център на внимание. Ето защо имат нужда само от лек грим, небрежна прическа и цялата дързост на света в един-единствен поглед!

обеци на макс. 10 летни предложения обеци на макс. 10 летни предложения

Ако плодово-зеленчуковата колекция 2012 на Dolce&Gabbana е погъделичкала апетита ви, сега е моментът да се усмихнете на лятото с чифт обеци от доматчета, чесън и люти чушлета. Повече от сигурно е, че са заредени с оптимизма и насладата от живота, типични за Средиземноморието.

Оставаме в Италия или по-точно тя остава с нас. Лесно е с обеците марка Frankie Morello, които представляват очарователна сребриста карта на Ботуша. Незаменими са, ако спортно-елегантният стил и ведро настроение ви описват най-добре. Готови ли сте да се впуснете в италианска афера?

обеци на макс. 10 летни предложения обеци на макс. 10 летни предложения

Фантастични рибки с изящни перки, рачета и всевъзможни водни обитатели са увековечени в обеците на Missoni. Всяко лято се размечтаваме за морето, но през 2012 направо сме обсебени от него, затова фриволните бижута чакат кротко реда си, за да изпъкнат на фона на най-красивия загар.
Птиците също са основен лайтмотив този сезон, и докато повечето дизайнери ги вплитат в невъзможни десени, при Valentino са накацали върху дълги обеци. И защото са толкова изящни, си пасват най-добре с естествен грим, подчертани скули и сплетени коси. С една дума - романтика!

обеци на макс. 10 летни предложения обеци на макс. 10 летни предложения

Ослепителни бели цветя на клипс са представата за лятно настроение на Blumarine. Триизмерните листенца се разлистват, за да създадат илюзия за живо украшение. А в комбинация с неутрален грим в светлобежови нюанси разкриват докрай дивата си прелест.

Златисто-черни и навити в безкрайна спирала, обеците на Emilio Pucci се полюшват в сгорещения ритъм на романтичния, скитнически джипси стил. Какво повече е нужно, освен дълга и феерична рокля на цветя, разпилени коси и боси крака, с които да скочите право в удоволствията на лятото!

Снимки: еlle.ru