Модни тенденции 2012 - бански костюми

Теодора Денева

С всеки изминал ден, слънчевите лъчи стават все по-силни, а усещането за полъх от морски вълни, плажове и златист пясък се засилва. Постепенно започваме да мечтаем за онези щастливи дни, в които ще сме далеч от работното място и ще имаме цял ден на разположение да се излежаваме на плажа и да не мислим за нищо. Ще чуваме само морските вълни и нищо друго. Дори неспирната глъч от плажуващи няма да развалят удоволствието от факта, че сме в отпуск. Време е за ..... модните тенденции при банските костюми, разбира се. Тази година плажната мода ще съблазнява и вдъхновява. Новите модели бански ще галят фигурата и подчертават загара ни, сливайки се с цвета на жаркото слънце. Ето с какво бихте могли да допълните гардероба си :

Бански с ретро полъх:

Ретрото е отново на мода. Целите бански в ретро стил са хит в плажната мода тази година. Дизайнерите са оценили достойно не толкова тяхната семплост, а тяхната изключителна универсалност. С бикини с висока талия или с целия бански можете да прикриете проблемни области от тялото. Така ще се чувствате по-комфортно, което ще повиши и вашето самочувствие и ще допринесе за повече приятно настроение.

Модни тенденции 2012 - бански костюмиМодни тенденции 2012 - бански костюмиМодни тенденции 2012 - бански костюми

Модни тенденции 2012 - бански костюмиМодни тенденции 2012 - бански костюми

Бански с къдрички:

Къдричките са почти навсякъде в моделите от колекциите за 2012 година, което обяснява и защо толкова много от тях откриваме и при банските. Но стойте далеч от тях ако искате да изглеждате по-фини, особено в тазобедрената област.

Бански с бродерии и плетени на една кука бикини

Декорирането на бансите костюми с плетиво и бродерии набира все по-голяма популярност за този сезон.

Асиметрични бански

Точно както роклите и туниките с едно рамо стават все по-популярни в наши дни, така и банските в същия стил продължават да навлизат в модата. Асиметричната и сложна кройка на банския придава впечатляващ ефект и може би затова такива модели започват да се срещат все по-често в ексклузивните колекции на известни дизайнери.

Ярки цветове и щампи

Ярките цветове и принтовете са топ тенденция за лято 2012. Това важи и за плажната мода. Най-актуалните цветове са оранжево, коралово червено, фуксия, аква, цвят кобалт и цитрусово жълто. Всички видове щампи ще изглежда невероятно по банските костюми. Дали ще са флорални, животински, райе, геометрични, калейдоскопични или с етно мотиви, това е без особено значение. Възможностите са големи, така че с такъв модел бански със сигурност ще бъдете по-горещи от всякога.

Бяло и черно

Комбинацията черно и бяло винаги е придавала някакъв драматизъм. Затова дизайнерите смесват тези класически цветове в правилната доза, така че да получат естетика и поразителен стил. Черно и бялото изглежда много добре върху кожа с тен. Освен това тази комбинация позволява коригиране формата на тялото ви. Така например надлъжните графични елементи, визуално удължават силуета, а разликата в цвета, смалява обема. Така например една по-пищна в ханша фигура, но по-оскъдна в бюста, би изглеждала по-приемливо ако се подбере черно долнище и горнище в бяло.