Нео(нови) идеи. За още по-свеж грим

Светлана Видинска

Нео(нови) идеи. За още по-свеж гримЦикламени устни или сигналножълта очна линия? Изберете сами за още по-колоритно излъчване през Лято 2012. По всичко личи, че идва сезонът на искрящите, почти шокиращи неонови цветове.

Червило
Ярките устни обсебват цялото внимание, особено в комбинация с класическа черна очна линия или молив и порцеланова кожа. Най-шикозният и секси тренд е червилото с цвят на циклама или портокал. Семпла прическа, неутрален грим на очите и най-вече светъл фондьотен допълват по уникален начин неговата жизненост и сочност!

Сенки
Неоновите сенки са дозата флирт, от която се нуждае всеки поглед. Но само ако е точно премерена. Най-сигурна и безопасна е комбинацията с неутрални сенки - например сигнално жълто във вътрешния край на окото плюс бежово или кафяво в края. Резултатът е ефектна и много лятна парти визия.

Нео(нови) идеи. За още по-свеж гримНео(нови) идеи. За още по-свеж грим

Очна линия
Ако сенките са смело решение, очната линия може да се превърне в неонов експеримент с един замах. Най-добре стои в дует с класическото черно. Очната линия в синьо, зелено или лилаво подчертава естествената свежест на лицето, от което се иска само да бъде добре почистено.

Руж
Не точно луминисцентни, но силно подчертани скули са любимият тренд на Лято 2012. Нищо чудно, че модни брандове като Mulberry, Tracy Reese, Ann Sui залагат на коралов, мандаринов и ослепителнорозов руж в търсене на максимално свежо излъчване.

Нео(нови) идеи. За още по-свеж гримНео(нови) идеи. За още по-свеж грим

Лак
Късият маникюр с главозамайващи ярки цветове е перфектният аксесоар за семплата рокличка или най-обикновени дънки. Коралово, оранжево илиярко розово (а защо не всички заедно) изпъкват върху топлата матова или мургава кожа, а за хладната и бяла като сняг подхождат виолетово, жълто и синьо.

Нео(нови) идеи. За още по-свеж грим

Лятото обича неоновите забавления. А вие?

Снимки: ourvanity.com