По-дълъг живот за вашите любими обувки с висок ток

Ако сте сред почитателките на елегантните обувки с високи токчета сигурно сте се сблъсквали с неприятния проблем след разходка по улиците да установите, че любимите ви чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите. А знаете ли, че вече можете лесно да предпазите токчетата на обувките си или дори да коригирате вече надраскани обувки с висок ток ? За целта можете да използвате иновативният продукт Plastic Fantastic®. Това са тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и "запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура.

По-дълъг живот за вашите любими обувки с висок ток

Аз тествах продукта и само за 1-2 минути сложих предпазителите на чифт обувки с тънък ток с височина 8 см. Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в 2 цвята - черни и прозрачни. Аз използвах прозрачни, като за целта първо почистих добре токчетата, избрах по-малкия размер предпазители за тънки токчета и ги подрязах, за да не стърчат извън токчетата. Пъхнах предпазителите в токчетата и загрях със сешоар за не повече от 1 минута. Предпазителите много бързо се свиха и прилепнаха по формата на токчетата. Вместо сешоар може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.

Резултатът е добре защитени токчета от одраскване и обелване. А когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.

Предпазителите Plastic Fantastic® са идеален избор за защита на вашите обувки по време на вашия абитуриентски бал или нощен купон, където няма да е нужно да се тревожите, че ще съсипете новите си скъпи обувки, а просто ще се забавлявате.