ТЯ И ТОЙ... ПО БЕЛЬО

Силвия Тодорова

От момента, в който бельото се приплъзне по тялото й, тя се чувства страхотно, готова да се наслади на деня. Нейният собствен начин да се справя със забързания живот е да каже още сутринта ведро – „Здравей!” на sloggi. Той пък започва деня си със самочувствието на sloggi men, познаващ перфектното бельо, с което се чувства добре без значение дали е на важно интервю за работа, романтична среща или забавен уикенд с приятели.

Тя и той... по бельоТя и той... по бельо

Тя и той... по бельоНезависимо дали нейният ден е спокоен или по-забързан, той винаги е цветен, а тя е на „ти” с модата. Когато има нужда от класически, прости, ежедневни наслади, ги намира в sloggi Mydays – модел, щедро предлагащ ненадминат комфорт, практичност и усещане за чистота. Изключително мекият и гладък памук в комбинация с Lycra® е наистина неустоим по отношение на удобството при носене, което предлага. За моментите, когато тя иска да е на „ти” с модата, избира модели с актуални принтове: етно мотиви (sloggi Inca), цветчета (sloggi Blue Flowers и sloggi Dolche) или точици (sloggi Blue Dots).

През целия ден, чак до вечерта невидима елегантност е нейната очарователна малка тайна, скрита под дрехите. Сутиените и долни гащички sloggi Invisible Sense й стоят като втора кожа. Те са обшити с деликатна дантела толкова прецизно, че няма какво да се покаже отникъде, освен ако тя самата не реши да сподели тайните си. . .

Тя и той... по бельо

Преди интервюто за работа или важната бизнес среща той се е наспал добре, избръснал се е и е сложил най-подходящия костюм; свеж и спокоен е, разполага с достатъчно време и е уверен, че ще даде най-доброто от себе си в sloggi men 100%, класически изчистен и семпъл модел от мек памук във вариантите – миди, хипстер, шорти и тениска.

Тя и той... по бельо На срещата си с нея той иска да направи добро впечатление, но усеща, че е твърде усърден и не се получава. Затова на следващата среща отива с подкрепление - sloggi men Grey Style в мъжествения сив цвят, който му помага да постигнете правилния баланс между усилията и спокойната увереност.

Забавните уикенди носят цветно настроение и спортна свежест със sloggi men Vivid – хипстeр, мини, шорти и тениска в ярко червено или тюркоаз, или пък sloggi men Vivid Contrast – черни слипове с ярки контрастни колани. Той знае, че тя го заслужава!


Снимки:
1. sloggi Light Pink
2. sloggi Mydays
3. sloggi Light WHU Hipster
4. sloggi Mydays Shirt/Hipster
5. sloggi Men Basic White
6. sloggi Men Vivid Hipster

Тя и той... по бельо