Арда - колекция есен-зима 2011/2012

Студените дни наближават и всички сме нетърпеливи да разберем какво трябва да добавим към гардероба си за новия сезон. Модните тенденции за есен/зима 2011-2012 са жизнерадостни и обещават да ни държат далеч от депресиите на студените месеци. Има няколко тенденции за сезонa, които трябва да имате предвид като обновявате гардероба си.

Черно, тъмносиньо, кафяво и сиво са част от цветната палитра. В класическата комбинация на черно и бяло, всяка жена излъчва елегантност и делови почерк. За да Ви донесем добро настроение и за да разчупим класиката, ние Ви провокираме със зелено, оранжево, червено и електриково синьо – малко свежест в есенно-зимните месеци.

Арда - колекция есен-зима 2011/2012Арда - колекция есен-зима 2011/2012

Новият сезон ни носи класически дрехи с модерен привкус, елементи вдъхновени от 60-те и 70-те години на миналия век, игриви малки точки, рафинирани материи флорални и геометрични мотиви, дантела. Панталоните са с висока талия, полите и роклите до коляното, полите тип „молив“, блузите с поло яка, туниките са най-актуалните модели за този сезон. Клинът ще бъде предпочитан и този сезон. Той се наложи като практична и удобна дреха, която може да се комбинира както с рокля, така и с и с туника, задължително с широк колан за подчертаване на талията.

Арда - колекция есен-зима 2011/2012Арда - колекция есен-зима 2011/2012

А харесвате ли карирани дрехи?

Карето триумфално се завърна и не се ограничава само до блузите, то може да се види на поли, панталони и шлифери, така че съберете необходимата доза смелост и експериментирайте. Въпреки че карето излъчва небрежност ние сме се постарали да направим от него един женствен и елегантен тоалет.

Арда - колекция есен-зима 2011/2012Арда - колекция есен-зима 2011/2012

Колекцията и този сезон е разработена в 4 линии

- Арда - Дуо – За деловата и практична жена

- Арда – Спорт – За свободното време

- Арда – Макс – За жените със съблазнителни форми

- Арда – Вижън – За елегантната и изискана жена

И така уважаеми дами – нашият подарък към Вас, колекция есен – зима 2011/2012 е специален символ, олицетворяващ нашата философия за внасяне на хармония и радост във Вашия живот.