Ново ефикасно средство в борбата срещу бръчките 

Ново ефикасно средство в борбата срещу бръчкитеИзглаждащият кожата гел-серум NIVEA VISAGE Q10plus е част от доказаната серия на NIVEA Visage за ефективно премахване на бръчките и фините линии. Леката гел-формула с естествения за кожата мощен коензим Q10 и хиалуронова киселина моментално изглажда повърхността на кожата, като й придава усещане за копринена мекота и нежност.

Кожата се нуждае от големи количества енергия за редуциране на бръчките и предотвратяване появата им. Най-новият продукт от серията NIVEA VISAGE - изглаждащият кожата гел-серум NIVEA VISAGE Q10plus е специално разработен, за да се бори упорито срещу бръчките и фините линии. Ново ефикасно средство в борбата срещу бръчкитеКоензимът Q10 подпомага способността на клетките сами да произвеждат необходимото количество енергия в дълбочина, чиито естествени нива намаляват бавно след достигане на 20-годишна възраст, а хиалуроновата киселина е един от най-важните компоненти на съединителната тъкан и е главната съставка на стъкловидното тяло. Резултатът – видимо по-гладка и стегната кожа с по-младежки вид, подобрена структура и по-малко бръчки и фини линии.

Гел-серумът NIVEA VISAGE Q10plus е разработен на база последните научни открития в областта и има дерматологично доказана съвместимост с кожата. Редовната му употреба предотвратява появата на нови бръчки, фините линии са изгладени, а кожата е по-свежа и по-еластична.

NIVEA VISAGE Q10plus - за да изглеждате млади и да се чувствате красиви!