Какви аксесоари да вземем за плажа

Горещото лято е в разгара си и на мнозина им предстои почивка на море. Преди лятна ваканция всяка жена е изправена пред трудния избор какви дрехи и аксесоари да вземе със себе си.

Банският костюм е задължителен в багажа, като през последните години тенденциите наблягат на ярките и пъстри цветове. Плажната визия изглежда завършена само, когато сте подбрали подходящите аксесоари. Стилистите дадоха своите съвети как да направите своя избор.

Какви аксесоари да вземем за плажа Слънчеви очила

Слънчевите очила са не просто красив аксесоар на лицето, но и предпазват очите ви от слънчевите лъчи. По отношения на модата при очилата това лято наблегнете на земните тонове, а формите могат да бъдат много разнообразни – всичко зависи от индивидуалните предпочитания.

Шапки

Горещото лято предполага и жарко слънце. За да се защитите от слънчев удар е добре да носите шапка на плажа. Най-модерни са шапките от естествени материални като лен или памук. Какви аксесоари да вземем за плажа Добре е да подбере шапката със стила на банския си, като имайте предвид, че големите сламени шапки не подхождат на момичета с кльощави фигури.

Чехли и джапанки

Малко вероятно е някоя жена да отиде на плажа с високи токчета. За пясъка са по-подходящи сандалите и джапанките. Благодарение на съвременните модни тенденции можете да откриете джапанки – истинско произведение на изкуството. Хит тази година са "прозрачните джапанки".

Плажна чанта

Какви аксесоари да вземем за плажа За да съберете всичко, което носите на плажа, трябва да си намерите и плажна чанта. Модерни тази година са големите чанти, а цветът трябва задължително да е в хармония с шапката и джапанките.

Плажна рокля или туника

Дрехата, която слагате върху бански е крайният завършек на плажната ви визия. Тази година на мода са роклите от леки материи – ефирни и цветни. Шортите и тениските изгубиха популярност, тъй като са прекалено универсални и не впечатляват с голяма оригиналност и разнообразие. БГНЕС