Горещи тенденции  за романтичното лято

Списание БУЛКА

Лято, аромат на море и романтика, слънчеви дни и топли вечери… Прекрасно време за планиране на сватбено тържество. Ето, че детската ви мечта - да облечете красива булчинска рокля, предстои да се сбъдне. Вероятно вече имате представа как да изглеждате като булка, но когато се потопите в морето от сватбени рокли, ще се убедите, че решението не е никак лесно. Придържайте се към актуалните тенденции и няма да сгрешите. С какво ново ще ни изненадат дизайнерите този сезон?

Романтични къдрички
Надиплените къдрички покриват много от булчинските рокли и през това лято.  Те се поклащат романтично в такт със стъпките ви към сватбения олтар. Придават въздушност на тоалета, а и са изключително женствени. Моделите са разнообразни – например, бяла рокля с долна част, завършваща с дълъг шлейф. Цялата дължина е покрита с ефирни дантелени къдрички. Друг вариант е вечният модел тип “Принцеса”, който в горната си част е женствен корсет без презрамки. Прозрачният бял тюл, увит около двете ви ръце ще придаде завършеност и индивидуално звучене. Мини булчинските рокли носят младежко очарование. Изчистеният силует подчертава женствеността на формите и много от моделите залагат на това. В случай, че сватбеното тържество не изисква много официален тоалет, подходящи са „по-леките”  рокли. За градинско парти облечете семпла рокля в А-линия с дължина до коленете.

Сватбена мода - Романтично лято

Размерът има значение
Тази максима е валидна за сегашните сватбени тенденции. Надиплените материи създават модели с невероятен обем. Огромно цвете може да бъде поставено на рамото или талията. Някои рокли вървят с елегантни шапки с големи периферии.

Горещи тенденции за романтичното лято

Гърбът е новото лице
Дизайнерите акцентират гърба на булката. Много секси изглежда роклята с гол гръб, като в основата на талията е поставено текстилно цвете. Асиметричните дължини и деколтета са предпочитани от творците. В същото време презрамките и ръкавите се завръщат. Бяхме ги позабравили, но отново са актуални.

Горещи тенденции за романтичното лято

Леки материи
В горещините от изключително значение е да се чувствате комфортно в дрехите си. Сега доминират ефирните материи - тюл, дантела и шифон, които създават усещане за прохлада. Шифонът е подходящ и за сватба на морския бряг. През лятото можете да се появите на официалната церемония и в бална рокля, покрита цялата в розички от органза.

Горещи тенденции за романтичното лято

Цветни детайли
„Мечтата ми е да облека бяла рокля”- този израз е станал нарицателен, но не го приемайте буквално, ако искате да следвате модните тенденции. Добавете някакъв цветен акцент, за да сте различна. Модни този летен сезон са руж, шампанско, сиво и кафе. Цветните флорални елементи могат да превърнат в оригинална и най-скучната бяла рокля. Сатенените ленти, които подчертават талията също могат да бъдат контрастни на основния цвят.

Горещи тенденции за романтичното лято

Сватбените пантофки
Обувките винаги издават стила и характера на жената. Една красива булчинска рокля трябва да бъде придружена от елегантни обувки. Острите върхове са модерни и идеално се съчетават с рокля до коленете. Високите платформи намират място и тук - в слонова кост или в нюанса на цветен детайл от роклята. Обувките с отворена пета и нежна кашка в стил 50-те също са добър избор. Кристалите Swarovski традиционно украсяват както роклите, така и булчинските обувки.

Горещи тенденции за романтичното лято

Горещи тенденции за романтичното лято

Горещи тенденции за романтичното лято

Снимки:

1. Сватбен център София
2. M.Tyler
3. Fortuna style
4. Virginia Atelier
5. Астела Ателие
6. Ателие Симон
7. Mon Amour
8. Аз и Ти

Моделите на Atelier Simon можете да откриете в бутика на марката

София, ул ."Г. Раковски" 147, ет.1 (до пл. "Славейков")
тел. 0889 89 36 54
E-mail: simon@gsimeonova.com
www.gsimeonova.com