IXTYS - колекция пролет-лято 2011

За пролет-лято 2011 модна марка Икстис предлагат нов тип еволюирал лукс. Световните модни тенденции в официалното облекло енергично предлагат омекотяване и релаксиране на обичайната строгост и сдържаност. Икстис отправят новото си послание чрез преразглеждане на вече съществуващите познати форми на дизайн и трансформирането им в по-функционални и игриви такива. Естетизираната наивност на бродериите, нестандартното им и минимализирано разположение придават младост и свежест на роклите. Силуетите смело подчертават фигурата, но без да я лишават от класа и елегантност. Бохемското излъчване и фееричността на шифона прибавят артистичност и тушират цвета на места, като така създават по силен контраст с неговата чиста форма.

IXTYS - колекция пролет-лято 2011IXTYS - колекция пролет-лято 2011

Концепцията е недвусмислено поддържана от стайлинга. Силните и ясни линии на грима и прическата доизразяват така поставената тема.
Супер професионалните гримьори на МАС адаптират последните топ тенденции, показани върху звезди като Lady Gaga към изобразяваната концепция, ползвайки изумително творчески, богатата си палитра от цветове и текстури.

IXTYS - колекция пролет-лято 2011IXTYS - колекция пролет-лято 2011

Естетично и с почерк е вплетена луксозна игривост и в прическата от Топ Стилист Васил Атанасов, Арт Директор на Haute Coiffure Francaise – Bulgaria. Играта с цветовете, репликиращия елемент от роклите детайл в косата и фриволността на постригването допълват абсолютно изградената визия.

IXTYS - колекция пролет-лято 2011IXTYS - колекция пролет-лято 2011

Грим -  МАС
Коса - Стилист Васил Атанасов
Модел – Алейда Георгиева