Великолепната седморка
Или 7 бални рокли "Made in BG" за секси принцеси

Светлана Видинска

Ако искате да превърнете абитуриентския бал в началото на своята приказка, внимавайте каква рокля ще изберете. Ако е сладка, палава и дръзка, ослепително красива и създадена за влюбване, значи е точно за вас. Повече от сигурно е, че ще я откриете в най-новите колекции на родните дизайнери. Бал 2011 е истинско предизвикателство за модните къщи, защото дрескодът тази година е "Секси!". Вижте и нашият Топ 7 на най-горещите роклички с марка "Произведено в България".

Синьо лято

Модна къща Atelier Simon решава дилемата "Къса или дълга рокля" с фатално красив модел "Две в едно". Печелившата комбинация е блестяща поличка и дълъг шлейф с цвят на море и пясъчни дюни. Този модел е за вас, ако под короната на принцеса се крие малко момиченце. Само така ще бъдете сигурни, че с един полъх на лекия бриз може да се втурнете от балната зала в бляскаво парти на плажа.

7 бални рокли за секси принцеси

Екстра(вагантно)

Черно-бялото е класика, но не и в ръцете на дизайнерите от "Одета". Те го превръщат в гореща провокация с мини рокличка, чиято най-важна екстра е екстравагантността. Футуристичен дизайн и убийствено дълбоко деколте от нежна дантела приковават погледите, а дръзко спусната шапка в същия стил е аксесоарът, без който не може. Накратко, черно-бялото никога не е било по-цветно.

7 бални рокли за секси принцеси

Мини и половина

Къса рокля и дълги крака - няма нищо по-секси, особено ако добавите и малко цвят. Дизайнерката Нина Тодорова залага на мини, но резултатът е макси съблазън. Рокличката с тънки презрамки и висока талия е безгрижен флирт с младостта и най-добре е да се комбинира с широка усмивка. Тайната е в цветовете - ако се вгледате в нея, ще откриете хиляди слънца, късчета небе и разлюляни зелени треви.

7 бални рокли за секси принцеси

До Елада и назад

Синя рокля, вдъхновена от древногръцките митове - това ви трябва, за да се превърнете в Афродита, богинята на красотата. Моделът на Toane Atelier обвива тялото в изкусителна прегръдка, а по тежката коприна пробягва преобразеният като бик Зевс. И това не е всичко - с голия си гръб, подсилен от ефектен набор, секси роклята изглежда така, сякаш се държи само на нишката на Ариадна.

7 бални рокли за секси принцеси

Ала "Лолита"

Малката рокля на Holiday Sona е на една панделка разстояние от лятото. Не само, защото моделът е балон, а цветовете - слънчогледово жълто или червено като мак. Тя носи духа на Лолита, затова си пасва и с бляскава диадема в косите, и с чифт кецове. Намачкана като лист от тетрадка и също толкова лека, рокличката е създадена за с(т)илното момиче, което тръпне в очакване на първата си истинска ваканция.

7 бални рокли за секси принцеси

Анимал планет

Каквото и да мислите за леопардовото, едно е сигурно – разпалва страстите. Затова и никога няма да му се наситим. Дъх на гореща авантюра се носи от рокличката с цвят на разтопено злато на модна къща "Романтика". И причината е в асиметричния шлейф, eфирен като мираж и наситен с убийствена страст в леопардово и пръснати диви цветя. Остава само да се доверите на инстинкта си... за мода.

7 бални рокли за секси принцеси

Нежна е нощта

С нежно оръжие дизайнерката Жана Кошева е на път да превземе сезона на баловете. Ефирна и безплътна като лунна светлина, роклята й без презрамки се излива във водопад от бледолилав тюл. Фантастична роза никне върху набраното бюстие, а доза свежест внася комбинацията с клин. Романтиката е гарантирана - независимо колко бурна е нощта, рокличката ще грее с цвят на теменужено утро.

7 бални рокли за секси принцеси

Моделите на Atelier Simon можете да откриете в бутика на марката

София, ул ."Г. Раковски" 147, ет.1 (до пл. "Славейков")
тел. 0889 89 36 54
E-mail: simon@gsimeonova.com
www.gsimeonova.com