Уший си кожено яке по твой личен модел!

Уший си кожено яке по твой личен модел!Ушито за твоята фигура. УДОБНО, КАТО ВТОРА КОЖА!

Заедно ще изберем цвят, който ти подхожда и ще те направи да изглеждаш още по-елегантна и секси.

И най-вече ще имаш уникално поръчково кожено яке Само за 490.00 лв.

Офертата важи до 31.03.11 или до изчепване на наличните количества промоционална кожа!

Студио за кожени облекла ENIGMA напомня, че наближават и абитуриентските вечери, а с тях и необходимостта от избор на тоалет.

Ако вие вече имате в съзнанието си представата за това как искате да изглеждате на абитуриентската си вечер, най-добре е да скицирате на ръка контурите, силуета, основните акценти и да се доверите на Enigma за изработката. Ние ще ви помогнем да развихрите фантазията си и заедно ще сътворим един неповторим тоалет за една неповторима вечер.

Уший си кожена рокля за бал 2011Уший си кожена рокля за бал 2011

Колкото по-рано си създадете представа за облеклото ви в балната вечер и за всичкки допълващи го детайли, толкова по-добро ще е настроението ви на празника.

По световните модни сцени кожата остава класика завинаги, но всеки сезон поставя върху нея различен нюанс и отражение от актуалните тенденции в момента. За пролет 2011 например, съчетаването на ефирни прозрачни тъкани, тюл, органза или дантели с кожа и дори дантели изработени ръчно от кожа, са елементите, с който ще бъдете в центъра на вниманието - ултрамодерна, провокативна и женствена.

Студио за кожени облекла Enigma ще ушие за вас най-актуалния абитуриентски тоалет този сезон – КОЖЕНА РОКЛЯ !!!

Уший си кожена рокля за бал 2011

Уший си кожена рокля за бал 2011

Уший си кожена рокля за бал 2011

С убийствено секси или елегантна, кожена рокля, в тенденция с модерните свежи ярки цветове, различни от познатата ни черна и кафява кожа ще бъдете наистина свежа, различна и неотразима на този истински празник на младостта.

За стилните момичета, който ще заложат на класичска семпла и изчистена рокля, Еnigma предлага интересни кожени аксесоари, ефектни кожени елементи, наметки, ръкавици, чанти, колани и дори бижута от кожа.

Какъв вариант ще изберете – елегантен, романтичен, класически или дързък, зависи от индивидуалния ви стил, вкус и темперамент. Препоръчваме ви останете водени именно от този лайтмотив - представата ви за вас самите. Съхранете младежкото си излъчване и чар и не прекалявайте с помпозността и разточителствата.

Уший си кожен тоалет за бал 2011Уший си кожен тоалет за бал 2011

Бъдете оригинални!

Скъпи момичета и момчета, след като откриете своя любим модел за абитуриентската си вечер, не ви остава нищо друго освен да пристъпите към организирането на празника с добро настроение, самочувствие и желание да го съхраните в спомените си като емоционален, пъстър и изпълнен с много усмивки.

От екипа на ENIGMA

Повече информация на www.enigmaleather.com
Или в нашият магазин на адрес: гр.София, бул”Цар Борис III” № 227,
Тел. 0887 38 66 91 или 02/ 955 89 87