Как да подготвите кожата за нанасяне на грим само за минута


Как да подготвите кожата за нанасяне на грим само за минута NIVEA Visage Make-Up Starter флуид е нов уникален продукт на българския пазар от NIVEA Visage. Той гарантира оптимална хидратация и пълно попиване в кожата само за една минута и я подготвя за нанасяне на грим веднага.
Леката формула е базирана на последните научни открития и комбинира ефективни хидратиращи съставки с въвеждане на нови стандарти в бързото абсорбиране. За производството на флуида се използват по-високи технологии при емулсификацията на масло и вода.
Кремът се "бие" до такова състояние, при което маслото се трансформира в микроскопични капчици и текстурата става много лека.

Как да подготвите кожата за нанасяне на грим само за минута NIVEA Visage Make-Up Starter има предимството пред обикновените кремове, защото те попиват по-бавно в кожата и понякога остатъченият слой не позволява на пудрата да се задържи по-дълго, а след използването на фон дьо тен е възможно да остане излишен мазен блясък. Именно затова флуидите са по-подходящи за основа при нанасяне на грима. NIVEA обогатява своето портфолио с два нови продукта. Първият е подходящ за нормална към смесена тип кожа.
NIVEA Make-Up Starter съдържа провитамин B5, който прониква дълбоко в кожата, като запазва естествения й хидратантен баланс. Витамин E и екстрактът от лотос предпазват клетките на кожата от свободните радикали и я правят нежна и гладка. Вторият продукт от новата серия NIVEA Make-Up Starter е предназначен за суха и чувствителна кожа. Той е обогатен с бадемово масло, което я подхранва, като я снабдява с витамини E и B, а невенът предпазва от раздразнения и има успокояващ ефект.