Как да носим черен панталон


Как да носим черен панталон Стилистите разкриха малките тайни как жените да носят тази неделима част от своя гардероб – черният панталон.

Когато става дума за дреха, която може да се носи както през деня, така и за вечерни излизания, трябва да се спазват някои основни правила, за да не смесваме ежедневния с по-официалния стил. Модните подиуми дадоха няколко нови идеи как най-добре да комбинираме черния панталон през пролетния сезон.

След дънките черният панталон е една от най-фундаменталните дрехи, които неизменно присъстват в женския гардероб. Неговата универсалност позволява да го носим както с ниска обувка, така и на висок ток. Комбинира се идеално с официални ризи, сака, но в същото време стои еднакво добре и с тениски и пуловери. На черния панталон подхождат най-вече блузи в контрастни цветове. Идеален избор е бялата риза, а ако искате да бъдете още по-елегантни изберете дантелена бяла риза. Високи сандали или платформи могат да бъдат идеалната комбинация за един перфектен външен вид. Опитайте се да създаде завършена визия, като акцентирате върху аксесоарите. Кристални огърлици, обеци с камъни и пръстените размер XL придават завършек на стила ви. БГНЕС