Хороскоп за 2011 година


Хороскоп за 2011 година Любов и възстановяване на връзката ни с Бога ще бъде водеща тенденция на 2011 година, съобщи известният астролог Таня в своята звездна прогноза за България.

Любовта през 2011 ще бъде необикновена, оригинална, ще носи аромат на нещо тайнствено и необичайно. Любовта ще прелива от еротика, страст и опиянение от радостта от живота.

Ще трябва да се има предвид, че понякога Любовта може да се опитва да се стопява като мираж и ще трябва здраво да се потрудим, за да съумеем да задържим любовното щастие.

Венера (която по стара астрологична традиция ще управлява времето от 21 март 2011 до 20 март 2012) ще закриля истинската Любов, бизнеса и деловите контакти. Венера управлява зодиакалните знаци Телец и Везни. Телецът е богатство. Не просто пари, собственост и материални придобивки, а и богатство на Духа, изтънченост, лукс, изкуство и красота.

Между другото, Китайската Нова година на "Металния Заек", стартираща за България на 3 февруари 2011, също ще закриля бизнеса, изкуството, политиката, дипломацията, търговията. През годината на "Металния Заек" изисканият и отличен усет за хармония и красота ще озарява всичко. Ще си признаем, че силата на убеждението и на солидните аргументи е по-красноречива и по-ефективна от шумните скандали.

Естествено, съвсем спокойни дни едва ли могат да се очакват, особено предвид силното присъствие на житейската сцена на Уран през цялата 2011 година. От 12 март 2011 до 10 юли 2011 Уран ще донесе многобройни промени в политическия живот, като някои от установените досега традиции може съществено да бъдат променени.

Хороскоп за 2011 година От 10 юли до 10 декември 2011 Уран ще промени посоката на видимото си движение, като ще маркира време на безпокойство. Плановете за по-радиални промени в политиката, икономическата и финансовата области или в местоживеенето ще се реализират не толкова гладко и най-често ще са придружени от непредвидени обрати. Идеалистичната ни природа ще се засили и по-трудно ще понасяме ограниченията на всекидневието и на материалния живот.

Вероятността от предателства в политиката, в приятелствата, в деловата сфера е висока. Устните уговорки често няма да бъдат спазени и някои уж напълно сигурни договори по-трудно ще бъдат подписани. Раздвижването, което ще се наблюдава до около 10 юни в търговията с недвижими имоти ще понижи темповете си.

Не са изключени и промени на високо управленско ниво, породени от не спазени обещания, скандали, разкрития, особено в интервала 3 август – 18 август. Предателства, скандали, оставки и уволнения са твърде възможни през август. Корупционни афери ще излязат наяве, което може да доведе до рязко прекратяване на делови или приятелски отношения. Това ще е време на сериозни напрежения за политици, банкери, финансисти, военни. Както може да се предположи, проблемите най-често ще са свързани с недостиг на финансови средства, но не са изключени и проблеми от морален характер. Уран ще носи изключителни сюрпризи и неочаквани обрати за България чак до 16 май, 2018 година. Погледнато в по-широки перспективи, той ще продължи да ни държи под напрежение и от 7 ноември 2018 до 6 март 2019 година…

И Юпитер, и Уран, и Венера като управляващи фактори за 2011 година, след 21 март ще подкрепят и ще дават енергия за големи изяви в политиката на нежната половина на човечеството … Вероятността значително да се увеличи присъствието на дамите в управлението на България е доста висока. При това прекрасни дами, притежаващи сърдечност, отговорност, грижовност, бляскав и прагматичен ум!

Хороскоп за 2011 година През 2011 г. трудности няма да липсват - и Сатурн, и Плутон солидно ще се "погрижат" в тази посока. Благодарение на Сатурн, работата на политиците, на правителството, на правозащитните и правораздавателните системи, на структурите, управляващи парите по Европейските програми - всичко това ще бъде гледано "под лупа", както от страна на всички нас - българите, така и от страна на Брюксел и останалите международни политически и икономически структури. "Под лупа" е нежно казано… Всяка грешка, всеки пропуск от страна на управляващата администрация ще бъде открито критикувана и санкционирана. Но … и всеки успех (а такива безспорно ще има - гарантират ги и Юпитер, и Венера) ще бъде честно отбелязан и щедро поощрен. Вероятността да попаднем в Шенгенското пространство до края на 2011 г. е значителна. Уран ще влияе силно през 2011 година. Думите и действията ни често ще стъписват околните, които може да остават с погрешно впечатление, че нарочно и преднамерено искаме да ги смаем. Това е съществена предпоставка за възникване на многобройни недоразумения.

През 2011 година не бива да забравяме и периодите на Ретрограден Меркурий, за когото знаем (а и напоследък за пореден път се убеждаваме) че трудностите по време на пътуванията и сривовете в комуникациите са неговата запазена марка. Периодите на ретрограден Меркурий за 2011 са: от 2 април до 23 април, от 3 август до 27 август, от 24 ноември до 14 декември. Към посочените времеви интервали е желателно да се добави толеранс от поне десетина дни преди и след конкретния период, тъй като ефектите на шегобиеца Меркурий започват да се проявяват по-рано от началото и продължават до по-късно след официалното изтичане на "мандата" на ретроградния Меркурий. По правило, през посочените периоди може да възникват усложнения в пътуванията, рязко да се покачват недоверието и недоразуменията, да се увеличават техническите проблеми във всички видове комуникации, включително и Интернет.

През посочените периоди трябва да се прояви много внимание, разум и далновидност, когато се сключват всякакви съюзи, когато се подписват важни политически или икономически споразумения. Статистиката показва, че голяма част от сключените сделки или договори в периодите на Ретрограден Меркурий доста често след това търпят промени или се прекратяват.

Също така, през посочените времеви интервали трябва много добре да се преценяват и преглеждат параметрите, качеството и гаранционните условия при закупуването на техника или автомобили.

Като цяло, 2011 година ще донесе повече късмет, повече благоденствие, истинско и осезаемо съживяване на икономиката, включително и в строителния бизнес и търговията с недвижими имоти. Същевременно ще има изобилие от дръзки промени в политиката, дипломацията, духовенството. Мнозина ще сменят местожителството си. Други ще бъдат сюрпризирани от неочаквана бременност. Въпреки разкошната закрила на Венера, може да се позасили тенденцията за раздели, разводи, поради прекалено ексцентрични или примамливо забавни романтични изкушения, които ще дебнат на всяка крачка. 2011 година предлага възможности за прогрес и експанзия на всяко равнище - при това прогресът ще бъде солиден и траен, а експанзията – контролирана. Плутон през 2011 ще продължи безмилостно непреклонно да руши и елиминира всичко, което ни спъва и ни дърпа назад - в нас или извън нас. Процесът ще продължи да бъде болезнен, защото Плутон е "хирургът" на зодиака, който не използва анестезия – изрязва до здраво и без упойка, за да израстваме - най-вече Духовно.

Какво ще донесе на Зодиите 2011 година:

Хороскоп за 2011 година ОВЕН - Юпитер обещава експанзия и радостта да се живее. Сатурн ще продължи да носи известни напрежения от юридическо естество, но и ще помогне да бъдете реалисти, издръжливи и най-вече търпеливи.

Хороскоп за 2011 година ТЕЛЕЦ - Венера силно ще покровителства през цялата година. Деловите контакти с чужбина ще се разширят, носейки ви просперитет и благополучие. Повечко внимание към здравето.

Хороскоп за 2011 година БЛИЗНАЦИ - Сатурн ще ви принуждава да бъдете ефикасни и решителни. Блестящо ще трансформирате деловите контакти в приятелски, което ще се отрази много благоприятно по отношение реализацията на по-дългосрочните ви намерения.

Хороскоп за 2011 година РАК - Повратна година, в която вие държите всички козове, необходими за вашия успех в ръцете си.


Хороскоп за 2011 година ЛЪВ - Девизът на тази година за вас е уравновесеност. Сатурн и Юпитер ще ви накарат да намерите златната среда.


Хороскоп за 2011 година ДЕВА - Ще се изявите прекрасно във всички области. Повечко внимание към парите и здравето. Ще бъдете завладени от експанзия, Любов, динамизъм, успех и жизнелюбие.

Хороскоп за 2011 година ВЕЗНИ - Сериозна година, в която ще трябва да бъдете бдителни. Неочаквано щастие и в делови, и в личен план. Бъдете смели.

Хороскоп за 2011 година СКОРПИОН - Ще имате полза от много добрата си физическа издръжливост. Интриги и предизвикателства няма да липсват. Умеете да маневрирате и ще доведете до добър край важни делови проекти.

Хороскоп за 2011 година СТРЕЛЕЦ - Мощно ново начало в деловата сфера. Мъдра и резултатна година. Разкошен шанс в Любовта и в творческите изяви.

Хороскоп за 2011 година КОЗИРОГ - Ще имате сърдечни и топли отношения с близките си. Първата половина на годината носи великолепни шансове за интелектуален и финансов просперитет.

Хороскоп за 2011 година ВОДОЛЕЙ - Динамична година, когато трябва да избирате между оригиналността и отговорността, между авантюрата и сигурността, между разпиляването и ефикасността. Повечко внимание към здравето и желанията на роднините. Възможни са трудности в началото на юни и началото на юли.

Хороскоп за 2011 година РИБИ - Отлична година, особено във финансов аспект. Пазете се от импулсивни решения през втората половина на годината. Следвайте интуицията си. Приемайте съвети, но все пак разчитайте преди всичко на сърцето си.

През 2011 г. Слънчеви затъмнения ще има на 4 януари, 1 юни, 1 юли, 25 ноември. Всяко от тях има своята специфика, като общото между тях е, че акцентират по-скоро върху Началото. Вярно е, че понякога маркират Завършването на нещо, но акцентът е по-скоро върху Старта, отколкото върху Финала. Промените в дните около Слънчевите затъмнения ще изглеждат внезапни, а ефектите ще са по-големи и по-продължителни.

Затъмненията – и Слънчевите и Лунните често удрят в най-слабото звено в една ситуация, но и могат да ни помогнат да намерим нова Любов, нова работа, нови делови партньори. Събитията, които следват затъмненията, имат голяма тежест, защото те определено променят статуса на всяка ситуация. След ефектите от тези затъмнения, определено ще си кажем "Сега вече разбирам!". Това, което е важно да се знае, е необходимостта да сме по-благоразумни и мъдри към Здравето, особено там, където има хронични болежки.

2011 г. е част от един изключително важен период от двете години, които остават до прогнозираната от Маите дата 21.12.2012 година, наречени от тях "Години на Определяне". Самата дефиниция "Определяне" предполага предварително пречистване, издигане на Съзнанието и направата на Избор: кое ще изберем - Светлината или тъмнината. Разполагаме с 2 години, за да се определим, за да направим своя Избор. Нека да използваме времето на 2011 г. целенасочено, разумно и пълноценно. Защото според маите, от 21.12.2012 започва един огромен нов период от 5200 години - период който изисква много по-високо ниво на съзнанието, много по-висока степен на лична отговорност към себе си, към другите, към планетата и към Бога! Най-вече към Бога! Възстановяване на връзката ни с Бога - това реално е основната повеля и възможност, която ще ни донесе Новата 2011 година. Бог ще продължи да ни закриля и търпеливо да ни чака да проумеем, че Любовта, Мъдростта и Истината са нашето Спасение и че те са магическите тайни ключове, които ще ни помогнат да сбъднем мечтите си.

През 2011 г. започнатите от България важни социални и икономически промени ще продължат възходящото си развитие. Някои от тях ще бъдат успешно завършени в рамките на тази година.

Да си мислим, че ни очакват само килими от цветя и рози е наивно, но че самите ние можем да посадим цветя и рози е повече от реално. Ще се предоставят прекрасни възможности за просперитет в спорта, туризма, компютърните и авангардните технологии. Успешно ще посрещнем нови предизвикателства. Ще открием скрити пътеки към Българската духовна съкровищница, придобивайки неподозирани сили. Като цяло, романтичните отношения и деловите съюзи ще процъфтяват, благодарение на добър късмет и взаимни услуги.

През 2011 г. ще съчетаем професионализъм, пламенност и Любов в съвършени пропорции. И най-важното: през 2011 година звездите ще възпламенят с нова сила Любовта ни към Живота и Бога.

Към богатите шансове, които ще ни предостави 2011 г. идеално прилягат думите на Учителя Беинса Дуно: "Дръжте името Божие свещено в душата си и всякога си спомняйте за благата, които Бог ви е дал. И в миналото, и в настоящето вие сте поставени при условия да познаете Великата Божия Любов към вас и да Му благодарите. Здраве, Сила, Богатство, Щастие - Той всичко ви е дал. На вас остава само да благодарите, да учите и да славите Бога. Бог не желае да загине нито едно от Неговите чеда. Обаче, който не изпълнява волята Му, той ще страда, не поради желанието на Бога, но понеже нарушава основния закон на живота - законът на Любовта. Който изпълнява волята Божия, той ще реализира благородните желания и копнежи на душата си и ще се повдигне. Той ще представлява желязо, нагорещено до 1000 градуса. В тази температура ще изгорят всички недоразумения и болести. Само при това положение, човек ще изпита дълбоко в душата си вътрешен мир и спокойствие. Той ще разбира страданията на хората, ще им помага, ще им посочва пътя, който води към необятния свят на великата Божия Любов.". БГНЕС