Топмоделът Ева Лалова засне фотосесия за модна къща Romantika Fashion


Топмоделът Ева Лалова засне фотосесия за модна къща Romantika Fashion Роклите са сватбени и са в класически стил. Цветовете са от светло до тъмно екрю. Присъстват както елементи от черен цвят, така и наситено бордо във вид на болера, колани или нежни бродерии, обшити с малки кристалчета. Фотосесията е заснета във ВИП шоурума на модната къща.

Силуетите са от прав до леко разкроен с множество драперии или волани, съобразени с модните тенденции за следващата година. Колекцията е с името Classic 2011 и е предназначена както за булките на Романтика, така и за агентите на марката в Германия.

София Борисова близо 8 години изработва колекции за немския пазар, който е доста голям и моделите изцяло са съобразени с търсенето там, като най-важното е, че всяка от роклите е изработена по размерите на булките.

Топмоделът Ева Лалова засне фотосесия за модна къща Romantika FashionТопмоделът Ева Лалова засне фотосесия за модна къща Romantika Fashion

Топмоделът Ева Лалова засне фотосесия за модна къща Romantika Fashion

Прически: Академия Стефан.

Академия Stephan е част от международната френска франчайз верига Stephan University. Формалният старт на академията у нас бе даден на 13 декември 2007 година с грандиозно шоу, представило за първи път в България авторска колекция сезонни прически и концептуално ревю на висша мода прически.