Чорапите на показ през този сезон


Свикнали сме да крием чорапите от погледите на другите, но не и тази зима. Ако искате буквално да сте "в крак" с тенденциите, смело открийте на показ чорапите си.

През този сезон като основна тенденция изпъкват дългите чорапи. Но както с повечето модерни дрехи и с тези трябва да се внимава. Като начало задължително условие е да съобразите чорапа със своята фигура. Дамите, които искат да прикрият бедрата си, не бива да прибягват до твърде високите чорапи. Традиционната дължина на чорапите е под коляното, което в повечето случаи стои по-добре. За по-нисък ръст стилистите препоръчват чорапите да се носят с по-къса пола, което оптично издължава фигурата.

Чорапите на показ през този сезонЧорапите на показ през този сезонЧорапите на показ през този сезон

В случай, че сте по-закръглена, не се спирайте на чорапи от дебели, плътни материи, които колкото и да са актуални, стоят добре само на слаби крака. Дългите чорапи предлагат изключително разнообразни възможности за комбинации между материи и цветове. По-смелите модни почитателки да залагат на ярките тонове, а за традиционалистките остават винаги модерните пастелни и сиви нюанси. Освен с фигурата си, важно условие е да се съобразявате с годините си.

Ако сте преминали 20-те, визията на Пипи едва ли ще ви подхожда. Любими за дизайнерите си остават и късите чорапки до глезена, които все по-трудно намират място в ежедневието на елегантната жена. Ако не искате да придавате твърде ексцентричен вид на облеклото си, комбинирайте късите чорапи с ниски обувки с връзки или тип "пантофка".

Чорапите на показ през този сезонЧорапите на показ през този сезон


За авантюристичните последователки на модата винаги има втори вариант като съчетанието със сандали на платформа. Това може да бъде страхотен акцент в тоалета ви. Оставете се зимното настроение да ви заплени и не изпипвайте всеки детайл на облеклото си, чорапите "говорят сами за себе си". БГНЕС

Чорапите на показ през този сезон