Край на кожните раздразнения при бръснене с Eucerin Men


Край на кожните раздразнения при бръснене с Eucerin MenОт дълбока древност бръсненето е неизменна част от живота на мъжете. В миналото прадедите ни са използвали зъби от акула, миди, заострени метални плочки и други странни проспособления, за да се справят с нежеланото окосмяване по лицето си. Развитието на културата, модата и начина на живот, определят и тенденциите в бръсненето – в различните епохи мъжете са бръснели главите, краката, брадите, мустаците и дори целите си тела. Една тенденция обаче се запазва непроменена през вековете, а именно: стремежът към по-лесно, по-гладко и приятно бръснене.

Днес ежедневният тоалет е задължителен за всеки и съвременният мъж не е склонен да прави компромиси с комфорта или здравето на кожата си при бръснене. Eucerin® има добра новина за всички мъже, които държат на перфектния външен вид – вече не е нужно да се примиряват с обривите, зачервяването и раздразненията при бръснене. Новата серия Eucerin® Men е разработена за специфичните нужди на мъжката кожа – галдко бръснене без раздразнения, освежаваща хидратация и интензивна подмладяваща грижа.

Eucerin® Men Silver Shave Пяна за бръснене (150мл.) – Осигурява гладко бръснене, без кожни раздразнения. Антибактериално действие.

Eucerin® Men Silver Shave Гел за бръснене (150мл.) - Осигурява гладко бръснене, без кожни раздразнения. Антибактериално действие.

Eucerin® Men Silver Shave Балсам за след бръснене (75мл.) – Успокоява кожата след бръснене, предотвратява появата на обриви и зачервявания.

Eucerin® Deep Moisture Освежаващ крем за лице (50мл.) – Осигурява оптимална хидратация в дълбочина, като активира мрежата от аквапорини в кожата.

Eucerin® Intense Anti-Age Крем за лице против стареене (50мл.) – Намалява следите на стареене и бръчките с Q10 и Хиалурон.

Край на кожните раздразнения при бръснене с Eucerin Men

Край на кожните раздразнения при бръснене с Eucerin MenКрай на кожните раздразнения при бръснене с Eucerin MenКрай на кожните раздразнения при бръснене с Eucerin Men