Вили Боршукова ще разкрие естествената красота на момичетата в конкурса "TOP MODELS OF ROSEBUD"

Вили Боршукова ще разкрие естествената красота на момичетата в конкурса TOP MODELS OF  ROSEBUDСписание Coiffure Beauty е основен партньор на американското списание Rosebud в проекта на конкурса “Top Models of Rosebud.” Как се роди партьорството между тези две луксозни списания с различни професионални направления?

Случайно едно момиче дойде в салона на MAGAMA с изгорена коса. Нейният приятел се оказа издателят на списание Rosebud. Той сподели, че много харесва и високо оценява балканската красота. От разговора с него стана ясно, че му предстои да прави кастинг за момичета, които да се снимат в списанието.Така възникна и идеята за съвмесна дейност. Установихме, че списание Coiffure Beauty като професионално издание за коафьорско изкуство и прогресивните и авангардни салони за красота MAGAMA са много подходящи партньори в проекта на Rosebud. Така се ангажирахме с организацията на кастинга, включително рекламната кампания за него, и с последващите етапи от работата по конкурса. Мога да кажа, че мащаба на събитието е наистина впечатляващ и очаквам то да бъде перла в короната за този сезон, а вероятно и за цялата година.

Като организатор на кастинга за новите лица на списание Rosebud, бихте ли ни разказали през какви етапи премина селектирането на момичетата, които ще се явят на големия финал?

Най-напред, момичета, желаещи да се включат в конкурса, имаха възможността да подадат по е-мейл свои снимки и кратка информация за себе си. На страница във Фейсбук регистрирахме над 9 000 желаещи да участват, които бяха подали снимки през интернет. От всички получени заявки избрахме 200 момичета. От тях на финалния кастинг, който се проведе на 3-ти октомври в зала 8 на НДК, бяха избрани 40-те най-красиви момичета. В момента с тях се провеждат седемдневни фото и видео сесии в пет-звездния комплекс „Хелена Ризорт” на Слънчев бряг, където и ще се подготвят за големия финал.

Вили Боршукова ще разкрие естествената красота на момичетата в конкурса TOP MODELS OF  ROSEBUDКакви са вашите персонални впечатления от участничките в кастинга?

Въпреки че не са професионалистки, момичетата се държаха много представително и професионално. С радост мога да потвърдя старата сентенция, че българката е една от най-красивите жени в Европа и в света. По-експертно мнение, относно момичетата, може да даде Диана Великова от Expose Models, която има пряка връзка с претендентките и отговаря за тяхната подготовка за финала.

Какви качества трябва да притежават според вас дванайсетте момичетата, които ще си спечелят правото да присъстват в централните страници на списание Rosebud?

Спокойствие, хубава усмивка, увереност, самочувствие и точност. Трябва да могат да покажат своята индивидуалност, това, с което са различни и което ги откроява от другите. Разбира се, най-вече трябва да бъдат себе си, естествени и непренудени, защото конкурсът търси именно неподправената красота.

Професионалистите от салони МАГАМА ще се погрижат за цялостната визия на претендентките в конкурса. Върху какво ще акцентирате в грима и прическите на момичетата по време на фото и видео сесиите, както и на самия финал?

Тъй като в самия конкурс изцяло се залага на естествената красота. . .


Снимки:

  1. Вили Боршукова - стилист по рождение и вдъхновение, с доказано призвание, а също така собственик на салони MAGAMA, мениджър на списание Coiffure Beauty и майка на три деца.

  2. Моменти от Коафьорското шоу на годината Alive Again

  3. – 4. Корици на списание Coiffure Beauty


Фото: Личен архив на Вили Боршукова

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine