Ботуши Whooga - за топлина и комфорт през зимата

Ботуши Whooga - за топлина и комфорт през зимата Ботушите Whooga са направени с една единствена цел – да бъдат най-топлите и луксозни ботуши от овча кожа предлагани на пазара. Whooga е признат за най-бързо развиващия се бутиков бранд за UGG ботуши в света. Легендарната топлина и комфортът на ботушите са постигнати благодарение на Thermofleece (термо вълна), която предлага редица предимства пред традиционните UGG ботуши.

Ние предлагаме ексклузивно код за отстъпка за вас, нашите читатели, които пазаруват UGG ботуши от www.whooga-eu.co.uk Кодът е 459FASHION и той ще ви даде 10% отстъпка през следващата седмица (до 8 октомври). Също така можете да играете за няколко чифта ботуши Whooga, условието е да се абонирате за бюлетина на сайта или да започнете да следите Whooga в twitter. Победителите ще бъдат теглени в края на всеки месец като тази игра е отворена за хора от всички държави.

Какво да носим с UGG ботуши?

През последното десетилетие UGG ботушите са станали незаменим аксесоар през зимния сезон, носени са от известни личности и представители на модния елит. Несъмнено, много от тези хора носят UGG ботуши само за удобство, но въпреки това е добре да се спазват някои важни правила относно съчетаването им облеклото.

Whooga boots - for warmth and comfort in winter Къси поли само при спешни случаи!

Джесика Симпсън наистина не е считана за модна икона, но точно това е важното в този случай. Нещото, което трябва да имате предвид, когато искате да изглеждате модерни в UGG ботуши е, че трябва да балансирате обемите и да отвлечете вниманието от големият им размер. Носенето на къса пола не помага за това. Ако обаче наистина е наложително да носите пола, бъдете сигурни, че сте избрали UGG ботуши, чиито цвят се съчетава добре с естествения цвят на кожата ви.

Whooga boots - for warmth and comfort in winter Комфортът е важен

Най-добрият начин да балансирате обемите, носейки UGG ботуши, когато не сте особено високи (какъвто е случая с Дженифър Анистън) е да се откажете от късите панталони. Съчетание на голям колан, дълги панталони, дълго яке или жилетка и обемни ботуши изглежда изключително удобно, комфортно и пропорционално. Кестенявият цвят създава топъл контраст с денима и допълва добре топлия цвят на кожата. Ето защо това е най-популярният цвят всяка година. Кестенявото изглежда особено добре на хора, които имат по-тъмна кожа.

Whooga boots - for warmth and comfort in winter Най-безопасният цвят, който можете да изберете

Черните, UGG ботуши са абсолютно брилянтни поради простия факт, че те не изглеждат изобщо като UGG ботуш, В сравнение с тези във всички останали цветове, черните ботуши не изглеждат изобщо огромни и обемни. Ако вие сте по-ниска и желаете да носите високи UGG ботуши, ще си направите лоша услуга ако изберете ботуши в цвят, различен от черния. Перфектният баланс може да бъде създаден с черни UGG ботуши и дълго палто – комфортно и едновременно модерно съчетание.

КУПЕТЕ СИ БОТУШИ WHOOGA, код за отстъпка 459FASHION