Списание ПЕРФЕКТА – ИЗИСКАН ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЖЕНА!

В майския брой:

Специално интервю с Глория
Пудрата – елемент на изискания грим
Перфектният маникюр и педикюр
Храните, които прогонват бръчките
Хирургично и козметично лечение на акнето
Удоволствието от масажа
Помощ! “Лошите” полени отново летят
Как да отхвърлим депресията
Шанс да спечелите много награди

Глория
Влюбена в живота

интервю Детелина Милева
фотограф Дилян Марков
грим Кирил Чалъков с продукти Bourjois
коса Чавдар Василев-Чочо, Hair Studio Fetish
тоалет, обувки и бижута Virginia Atelier

Родена е на 28 юни 1973 г., зодия Рак. За себе си казва, че е луда, вярна, организирана и влюбена в живота. Влюбена е разбира се и в 9-годишната си дъщеричка Симона, и в работата си, която й доставя истинско удоволствие. Sic transit gloria mundi – така преминава световната слава! Сега и с Глория ще преминем през размишленията за трайността на славата, любовта на феновете и оптимистичната страна на живота.

Славата е наркотикът на нашето време, но отминава много бързо. Твоят артистичен псевдоним означава именно слава. Какво мислиш за нея? Славата и успехът са толкова мимолетни. Който се взема насериозно – губи! Важни са истинските, значимите неща, тези, които можеш да пипнеш с ръка.

Твоите фенове те наричат “кралица”, “богиня”… Ласкаят ли те мненията им? Разбира се, кой не обича да го ласкаят! Моите фенове са моят стимул!

Кой би бил най-големият комплимент за теб? Да стана по-известна от Дядо Коледа!

Вярно ли е, че попфолкът сваля задръжките на хората и на тази музика те се отпускат най-много? На какво се дължи според теб невероятният й успех? На това, че сме на Балканите и това е музиката, която обичаме най-много.

Защо според теб мненията за попфолка са толкова противоречиви и се движат в противоположностите между пълно обожание и пълно отрицание? Всеки сам избира какво ще слуша, всеки има право на вкус.

Ти самата слушаш ли музика, която не е попфолк? Харесвам Марая, Уитни, Мадона, Depeche Mode и баладите на Metallica.

Съдейки по твоите многобройни почитатели, разбирам, че работата ти е да правиш хората щастливи. Така ли е – как би определила работата си? Работата е моят наркотик! Тя ме прави щастлива, потребна, полезна. Знам, че музиката е моята мисия.

Заставайки всеки път пред публиката си на концерт, продължаваш ли да се питаш – “Ще ме харесат ли и сега?” или си уверена в реакциите, които ще предизвикаш? Зависи от момента – няма творец и истински професионалист, който да не познава усещането на сценичната треска.

Какво става, когато ти искаш да спреш да пееш, а публиката вика “Още, още!”? Желанията на моята публика са закон за мен!

Каква щеше да бъдеш, ако не беше певица? Не съм се замисляла, но разбирам от стайлинг, мода, PR, визия – това е достатъчно!

Върху какво работиш в момента? Какво те вдъхновява да пишеш песни? Аз съм винаги вдъхновена от нещо, дори и от тъжните моменти – от истината се раждат хубавите песни.

Ще станеш на 33 – възрастта на решенията. Къде си между Ботевото “Не пей ми се, не смей ми се…” и “Ще продължавам да пея!” на Йорданка Христова? Второто!

Имаш ли някакво усещане за промяна с времето? Смяташ ли, че се променяш? Променям се и то към добро. Ставам още по-импулсивна, нетърпелива, дива… имам толкова работа за вършене.

От какво си уморена? Кой е казал, че съм уморена?

Обичаш ли да сменяш костюмите си на концерт? Коя е любимата ти българска дизайнерка? Виргиния Здравкова!

Кои са световните модни марки, които най-много харесаш? Versace и Roberto Cavalli като официални и екстравагантни тоалети, а за ежедневието предпочитам Mango и Morgan.

Гледах новото предаване “На твое място” с твое участие. Би ли искала да бъдеш на мястото на друг човек? Дори и след 100 прераждания пак искам да съм Глория!

Би ли опитала като водеща на телевизионно предаване? Защо не?! Мисля, че ми се удава.

Би ли участвала в предаване като VIP Brother? Не, не бих!

Би ли посочила 3 български VIP персони според теб? Бойко Борисов, Георги Първанов и Слави Трифонов.

Твои колеги се изкушиха от писането. Би ли написала своя автобиография? Смяташ ли, че имаш какво да кажеш на хората, освен с песните си и с книга? Като стана на 50 години, защо да си нямам своя автобиографична книга?!

Мадона написа детски книжки. Смяташ ли, че ти би се занимавала с нещо такова? Не, нямам подобен интерес, но да направя детска вокална школа – защо не?!

На какво би искала да научиш дъщеричката си? На ценностите в живота.

Тя иска ли да бъде певица? Не само че иска, а и пее страхотно.

Печелила си толкова много награди в своята област. Какво още не си спечелила? От нищо нямам нужда, единствено желая хората, които са около мен да са живи и здрави.

Какво мислиш за жълтите писания, така “могъщи” напоследък? Човек би трябвало да има здрави нерви, за да преглъща съчиненото в тях. Не ме занимават, по-скоро ме забавляват – те са едно необходимо зло.

Имаш ли нещо в излишък? Не.

От какво все не ти стига? От всичко имам по много.

Имаш ли някаква стара семейна рецепта за красота? Гените ми са прекрасни и нямам нужда от кой знае каква поддръжка.

Най-изпробваната ти и безотказна рецепта за свеж и блестящ тен. По една чаша дневно соев протеин.

Предпочитаната ти козметика? За ежедневна грижа за лицето – Dior, за коса – професионалните шампоани и маски на Kerastase, за тяло – ежедневните вани с ароматни соли със стягащ ефект.

Любимите ти ухания? Нямам любими, а най-актуални.

Посещаваш ли козметичен салон, солариум, сауна? Задължително – два пъти седмично.

Как поддържаш форма? Фитнес два пъти в седмицата.

Тази перфектна форма свързана ли е с ограничения в храната? Какво не си позволяваш да ядеш? Свинско месо, сладкиши и бял хляб.

Здравословният начин на живот – какво включва той според теб? Плодове, зеленчуци, спорт, йога, положителни емоции.

Имаш ли някакъв определен и строг здравословен режим, който спазваш? Разбира се. Всеки, уважаващ себе си човек, който обича работата си и феновете си, трябва да изглежда добре. Аз съм натура, на която всичко й се лепи, така че се ограничавам откакто се помня.

Обичаш ли така модерните напоследък релаксиращи грижи за тялото – масажи, SPA процедури? Това не е модерно напослекък. Това е моят начин на живот, а не някакав си вид мода.

Гримът ли е спасението на жената, когато е без настроение? Не, топлата дума от страна на любимия човек.

Какво правиш, когато си без настроение? Лошото настроение ме държи пет минути, но аз по принцип винаги съм в добро настроение.

Кой е най-добрият антидепресант за теб? Дъщеря ми, приятелите ми, моята щура компания.

Жените се страхували най-много от бръчките, така ли е според теб? Не знам още.

Какво мислиш за пластичната хирургия? Напреднала е!!!

Би ли дала някакъв съвет на жените без достатъчно самочувствие? Животът е толкова прекрасен, наслаждавайте му се, бъдете оптимисти като мен!

Къде е ключът към щастието според теб? Няма рецепта.

Еликсират на вечната младост? В контакта с млади, енергични хора с положителен заряд.

Пожелай нещо на читателките на Перфекта! Бъдете перфектни! Направете си го сами! Не чакайте някой да свърши вашата работа! Тук приказката за неволята не важи! Обичам ви! Ваша Глория

© Любомир Стойков
Всички права запазени!