Плажна мода "Триумф" Лято 2010


Силвия Стоянова

Прекрасн и ваканционни дни, романтика, гореща мода и прохладни музикални фестивали са първите неща, които изплуват в съзнанието ни, с настъпването на лятото.
Елементи от всичко това ще откриете в най-новата колекция плажно облекло на “Триумф ” , където класиката присъства в актуални ретро-варианти, а модните приказки са разказани в стил Глем Хипи и Рок Наутика.

Магнетичната колекция е експлозивна комбинация от цветове и модни идеи, даващи възможности за изява на индивидуалността.

Ретро-мотивите в плажната мода са застъпени в сериите на Triumph - Audrey, Grace, Ava и Кatharine. Моделите напомнят класическата елегантност в стила на холивудските звезди от времето на Одри Хепбърн.

Плажна мода Триумф Лято 2010 Плажна мода Триумф Лято 2010

Голяма част от сериите, предназначени за младите дами – Miss Triumph , също са в ретро стил. В Miss Kate, Miss Sienna и Miss Coco ярко оранжево и розовото, комбинирани с флорални принтове и с горещи “мексикански” ивици допринасят за цветното възраждане на хипи стила от 70-те.

Всички модни фенове добре знаят, че най-важното за перфектната визия е как да се съчетава всичко. Triumph улеснява тази задача, благодарение на сериите М2М ( mix to match ). Тази година те се предлагат в едноцветен вариант и в десен на хавайски флорални мотиви, а цветовете са ярко зелено, червено и тюркоаз.

Друга тенденция в плажната мода за този сезон са топ-овете, които, съчетани с долна част, изглеждат като цял бански костюм и са чудесни за плажа, а когато слънцето се скрие, са перфектното допълнение към дънкови панталони или поли и сака. Triumph предлага разнообразна гама от цветове, десени и материи. ( Venus , M 2 M , Kir Royal , 4 yr Curves ).

 Плажна мода Триумф Лято 2010 Плажна мода Триумф Лято 2010

www.triumph.com

 

Снимки:

  1. „Audrey”
  2. M2M 10
  3. „Venus”
  4. M2M 10

Фото: © Triumph


Чети повече във FASHION LIFESTYLE MAGAZINE