Серия против бръчки NIVEA Visage Q10plus


"На колко години сте?". Със сигурност това не е любимият ви въпрос, ако сте преминала 30-те.

Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus е признат експерт в грижата против стареенето на кожата. Тя се бори с бръчките от 1998 г. насам, когато серията първа в света включва в продуктите си мощния коензим Q10. NIVEA Visage Q10plus помага за възвръщането на младежката мекота и гладкост, която кожата е загубила през годините.

Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus

Серията включва 6 продукта - дневен крем с SPF 15 и подсилена UVA защита, дневен крем Light с подсилена UVA защита, подходящ за по-мазна кожа, нощен крем против бръчки, околоочен крем против бръчки, почистващо мляко и новия продукт - дневен крем с оттенък против бръчки NIVEA Visage Q10.

Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus През 2010 г. продуктите против бръчки NIVEA Visage Q10plus вече са с подобрена формула и оптимизирана UVA система - за по-интензивно и ефективно предотвратяване на образуването на бръчките и защита от вредното влияние на слънчевите лъчи.


Как действа серията NIVEA Visage Q10?

1) Намалява видимите бръчки благодарение на съставката Q10

Ключовата съставка Q10 е коензим, който осигурява енергия за кожата –незаменим за регенерацията на кожните клетки коензим с антиоксидантни свойства.
Q10 се съдържа в кожата, но нивата, които сте имали в младостта, намаляват значително с времето, като постепенно намалява и способността на кожата да създава нови клетки и да устоява на стреса.

Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus NIVEA Visage Q10plus подарява на кожата времето, което й е било отнето, чрез увеличаване на нивата на незаменимия коензим Q10.

2) Помага за предотвратяване образуването на нови бръчки чрез оптимизираната система за филтриране на UVA лъчите.


Външните вредни влияния като UVA лъчите са отговорни за 80% от преждевременното стареене на кожата. С цел подобрение на противобръчковите свойства към формулата на NIVEA Visage Q10plus е добавена оптимизирана система за филтриране на UVA лъчите.

Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus
Коензимът Q10 – какви ползи носи той за кожата?


Коензимът Q10, който може да бъде открит в естественото състояние на клетките, играе двойна роля – едновременно е антиоксидант и активизатор.

Като незаменим доставчик на енергия за клетките на кожата, Q10 подпомага клетъчния метаболизъм, като по този начин стимулира процесите на защита и регенерация на кожните клетки, силно зависими от високите енергийни нива.

Като антиоксидант Q10 забавя молекулното окисляване и производството на свободни радикали, които увреждат клетките на кожата и са сред основните причини за нейното стареене.

Нивата на този енергиен и антиоксидантен доставчик, жизненоважен за функционирането на всяка една клетка, намаляват с времето.

Противобръчковата серия NIVEA Visage Q10plus въстановява това, което кожата е загубила с времето. Съставката Q10 прониква в кожата и действа там, където е нужно, за да увеличи енергийните нива, необходими за регенерацията на клетките. Така кожата става по-гладка.


Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus предлага пълен режим за разкрасяване - от сутрин до вечер, от почистването до грижата:

Дневен крем против бръчки NIVEA Visage Q10 PLUS - с SPF 15 и подсилена UVA защита
Дневен крем против бръчки NIVEA Visage Q10 PLUS Light – с подсилена UVA защита
Нощен крем против бръчки NIVEA Visage Q10 PLUS
Околоочен крем против бръчки NIVEA Visage Q10 PLUS
Почистващо мляко NIVEA Visage Q10 PLUS
Тениращ дневен крем против бръчки NIVEA Visage Q10

Серията против бръчки NIVEA Visage Q10plus