Като принцеса на бала, без да излизаш от дома си

Първият мобилен салон е на разположение на бъдещите абитуриентки, които са взискателни към външния си вид

Като принцеса на бала, без да излизаш от дома си Салони за красота Angel Face имат неустоимо предложение за всички млади дами, които държат на перфектния си външен вид, но разполагат с ограничено време. Младите момичета вече могат изцяло да се отдадат на положителните емоции около своя абитуриентски бал, вместо да прекарат ненужно много време в салоните за красота или да губят часове в натоварения трафик.

Екип от добре обучени специалисти ще дойде до самия им дом, за да се погрижи за бляскавата им външност. Създаденият миналата година мобилен салон на Angel Face предлага пълна гама от разкрасителни и релаксиращи процедури. Всяко момиче може да изглежда като принцеса на бала, без да излиза от дома си.

Като принцеса на бала, без да излизаш от дома си Услугите на мобилния салон са особено подходящи още за натоварени професионалисти, които искат да изглеждат зашеметяващо на официални събития, без да им се налага да напускат работното си място, за бъдещи и настоящи майки, за възрастни хора и хора в неравнопоставено положение, както и за всички, които искат да се насладят на един разкрасителен ден у дома.

Като принцеса на бала, без да излизаш от дома сиЗа Angel Face
Първият салон за красота ”Angel Face” е създаден през 1999 г. в морската столица на България. Днес „Angel Face” има салони за красота в централната част на едни от най-големите градове в страната - София, Варна и Бургас.

Angel Face e козметичният салон, който се грижи за визията на много от известните личности в България. Салоните от веригата работят само с професионална, висококачествена и доказана на международния пазар козметика, базирана на натурални екстракти като лайка, морски водорасли, лавандула, розмарин, алое вера и др.

Студиото предлага широка гама от козметични процедури и услуги. Освен това "Angel Face" е лицензиран издател на едно от водещите френски професионални списания за красота с 55-годишна история „Les Nouvelless Esthetiques”.

През новата година Angel Face ще открие първия в страната "Мобилен салон за красота", както и нов учебен център за фризьори, козметици и маникюристи.

Angel Face e официален представител за България на испанската марка Belnatur - натурална професионална козметика за лице и тяло.

Работно време на мобилния салон: всеки ден, 9.00 до 21.00 часа.

За повече информация:

Angel Face
София
02/ 967 87 65
0899/98 0943
ЖК “Лозенец”, ул. “Русалийски проход: 19

Варна
052/ 61 61 74
0887/ 33 73 59; 0899/ 98 09 47
бул. Съборни 4

Бургас
056/ 842 888
0892/ 295 999
ул. “Апостол Карамитев” 9

Юнайтед Партнърс
Мила Дойчева
тел.: 02/832 33 44