NIVEA създаде серия за грижа ексклузивно за момичета

NIVEA създаде серия за грижа ексклузивно за момичета Новата серия NIVEA Angelstar за момичета е с изключително грижовни формули, модерен дизайн и неустоим аромат! Тя е създадена да се грижи за нежната момичешка кожа и да се справя с „прищявките на младоста”, като създава така желания WOW ефект.

NIVEA Angelstar съдържа дезодоранти в два аромата - Hot Crush и Icy Kiss, душ гел, лосион за тяло и балсам за устни със SPF 8-10.

Това, което момичетата искат е … впечатляващ аромат! Новия NIVEA Angelstar Дезодорант е в два хитови аромата - Hot Crush и Icy Kiss. Формулата без алкохол осигурява ефективна 24-часова защита срещу изпотяване и неприятна телесна миризма. Вече можеш да купонясваш, пазаруваш или просто да се разкарваш с приятели – и да миришеш божествено.

NIVEA създаде серия за грижа ексклузивно за момичета Това, което момичетата искат е… да изглеждат свежи! Новият NIVEA Аngelstar Крем душ гел осигурява на тялото ти покоряващия аромат на малина, който остава с теб дълго след като си излязла от душа, а богатата му формула прави кожата ти нежна и копринено гладка. Точно това, от което се нуждаят момичетата за да са готови за предстоящия ден – енергични, уверени и със стил.

Момичетата искат… красива кожа! И в края на краищата, кой не иска кожа като на ангел? Но дори и най-перфектната кожа може да бъде твърде суха на места и леко омазнена на други. Решението? Новият NIVEA Аngelstar Лосион за тяло. Благодарение на иновативната си балансирано хидратираща технология с финни микро частици, които се адаптират към различните нужди на кожата. Ефектът може да бъде забелязан веднага и е с действие до 24 ч. след нанасяне. По-мазните зони на кожата – като раменете или деколтето, са леко матирани, за да се тушира блясъка, докато по-сухите части, са интензивно хидратирани. Това е ултралек, бързоабсорбиращ се лосион с малинов аромат за гальовно нежна кожа по цялото тяло.

NIVEA създаде серия за грижа ексклузивно за момичета

Последното, без което момичетата не могат - устни за които да си готов да умреш. Тайната на неустоимите нацупени устни? Новият NIVEA Аngelstar Балсам за устни, с нежен розов нюанс и блестящи пигменти за неустоими, изкушаващи устни. Хидратиращата формула на балсама със SPF 8-10 прави чувствителната кожа на устните ти ангелски мека, като осигурява оптимална защита срещу UVA/UVB лъчите.

С новата серия за момичета NIVEA Angelstar в България стартира единствената по рода си онлайн платформа под мотото „Създай своята WOW линия”.

От 01.03.2010 г. сайтът ще даде възможност на тийнейджърките от цялата страна да участват в националния конкурс за създаване на собствена модна линия, като използват огромен набор от готови визуални елементи на сайта.

Така момичетата ще могат изцяло да се развихрят в ролята на модни дизайнери, създавайки проекти за дрехи.

Възможните теми на WOW линиите са HOT CRUSH и ICY KISS, по имената на вариантите от серията.

През лятото специално жури ще селектира най-добрия създаден модел и ще го реализира в серия ексклузивни промоционални комплекти, които ще се продават през септември. Така авторката на съответната линия ще се превърне в моден тренд-сетър.

Повече информация през месец март на www.nivea.bg/youwow