Задължителните дрехи за женския гардероб

На повечето жени им е омръзнало да четат по списанията безбройните статии за нашумелите модните тенденции, съветите на дизайнерите и куп други неща, които карат жената да пазарува без почивка.

За да не ставате жертва на манипулативните съвети, които всеки ден ви убеждават да купувате последното излязло на пазара, трябва да знаете, че има няколко основни вида дрехи, които не трябва да липсват в гардероба ви.

Те не излизат от мода, лесно могат да се съчетават, а с тях винаги се чувствате удобно. Заслужават си инвестицията, но гарантират и качество поне през следващите няколко сезона.

Задължителните дрехи за женския гардероб Задължителните дрехи за женския гардероб Задължителните дрехи за женския гардероб

Такива дрехи са черен панталон, удобен както за ежедневието, така и за офиса. Малка черна рокля - тя никога не е демоде и в същото време е подходяща за всеки повод. Обувки на висок ток, за предпочитане е да са черни, светло яке за пролетта и бяла риза, която може да носите както с пола, така и с дънки.

Всички тези предложения могат да бъдат комбинирани успешно, адаптирайки ги към почти всеки стил на обличане. БГНЕС

Снимки: www.asos.com